yuucOm Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 OK! 1 Gra 2 Gra Jestem ciekaw kto ze "starych wyjadaczy" zgadnie. :D 1 to Steel emipire 8 ;p a drugie to nie wiem :) Tak przynajmniej wynika z nazwy obrazka :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) O kurde zapomniałem zmienic nazwy kurrrrr. Ale to nie fair, nie można tak. Pierwsze ok, tylko że nie 8, bo była tylko 1 częśc :wink: , a druga gra? Jeżeli forumowicze (rocznik 1977-83) nie zgadną to......... oj kiepsko, kiepsko. :wink: Brawo Bartek, jedziesz dalej. :) Edytowane 26 Września 2007 przez Corso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 A ja poproszę jakieś lekarstwo na sklerozę jeśli łaska, normalnie takich dziur w baniaku to ja dawno nie miałem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) ta druga to cudowna Elvira 2 The Jaws of Cerberus Edytowane 26 Września 2007 przez Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Wszystko fajnie, pieknie, tylko nikt nie odgadl zagadki maSTHa212... ;) Moze by tak poczekac z zadawaniem ? maSTHa212 mial pierwszenstwo... Edytowane 26 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Atarowska klasyka Corso fakt '79 :) Dawaj Chemiczny :D Edytowane 26 Września 2007 przez Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Proszę o maskowanie obrazków :wink: "Draconus" :D pzdr Z atarynki :D Oczywiście. @alCatraz jedziesz :wink: Edytowane 26 Września 2007 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Ja daje latwe, wiec szybko pojdzie takze mozna wlepic tez te dwa "spoza" kolejki. Secret Weapons Over Normandy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Secret Weapons Over Normandy?Secret Weapons Over Normandy. Zadajesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Fred, ale niech zadaje alCatraz Edytowane 26 Września 2007 przez Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 A co do zagadki maSTHa212 czy to nie czasami Red Baron?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Sorka za zwłokę, obrazek już miałem gotowy ale nie było mnie przy kompie ;) Edytowane 26 Września 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość morita-san Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Sorka za zwłokę, obrazek już miałem gotowy ale nie było mnie przy kompie ;) Megarace 2 - http://www.gametective.de/screenshots/details/6550.html :P Edytowane 26 Września 2007 przez morita-san Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 pamiętam tą grę ale tytułu niestety nie... Megarace? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 morita-san, zadajesz. Coś za łatwe te moje obrazki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 A co do zagadki maSTHa212 czy to nie czasami Red Baron??Nie nie juz powiedzieli, Secret Weapons Over Normandy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość morita-san Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) morita-san, zadajesz. Coś za łatwe te moje obrazki ;) to ja tez dam coś łatwego, hicior z salonów :) jeżeli nikt już nie pamięta tej gry to mogę podpowiedzieć tylko że w grze były takie postacie jak gnojek-koszykarz okładający nas piłką do koszykówki, uczennica w mundurku lub torreador wielkości dolpha lungrena lub ninja :P gra ma długi tytuł ( więcej niż 2 wyrazy ). :) Aggressors of The Dark Kombat- alCatraz cheaterze zadajesz :P Edytowane 26 Września 2007 przez morita-san Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Mi to wygląda na któregoś z Street Figherów ale to pewnie nie będzie takie łatwe ;-). (tego koleżki w pomarańczowym wdzianku nie kojarzę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Aggressors of Dark Kombat? ... w życiu w to nie grałem :lol: no to lecimy d'oh!, morita, zadajesz ;) Edytowane 26 Września 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość morita-san Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Aggressors of Dark Kombat? ... w życiu w to nie grałem :lol: no to lecimy ehh, banalne, fighting force jedna z najlepszych gier na platforme ale niestety nie doceniona . Nie powiem na jaka platformę :P Edytowane 26 Września 2007 przez morita-san Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Może jakaś podpowiedź, bo nam temat w dół spadać zaczyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) jedna z najlepszych gier na platforme ale niestety nie doceniona . Nie powiem na jaka platformę :P [...] Comix Zone na Genesis albo GBA. EDIT: dla multi w tej gierce warto było przychodzić na zajęcia na drugim roku studiów: @JAnek87: no jasne ;) Edytowane 27 Września 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAnek87 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) Death rally :] Klasyka to będzie łatwe: Edytowane 27 Września 2007 przez JAnek87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 MUUUU! Polanie, dawaj raz jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAnek87 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) :] Znane stare mordobicie :] @Bravo Keogh Edytowane 27 Września 2007 przez JAnek87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keogh Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) urban champion czy jakos tak to tu jeszcze starsze mordobicie, ale czy znane to sie okaże :D goddamit wszystko co daje to juz bylo w temacie ;/ tyle gier a ja trafiam w takie ktore byly ;/ Edytowane 27 Września 2007 przez Keogh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) urban champion czy jakos tak to tu jeszcze starsze mordobicie, ale czy znane to sie okaże :D [...] Bruce Lee, było już w temacie... EDIT: tej gry nie można nie znać: [imageShack się spierniczyło i obrazek szlag trafił] EDIT 2: River Raid, ale niech będzie. Edytowane 27 Września 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keogh Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) riveride?? Mam nadzieje ze tego tym razem tu nie było, tez jedna z gier sztandarowych sprzetow 8 bitowych Edytowane 27 Września 2007 przez Keogh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Blue Max , zadawajcie ja ide spac bo jutro do pracy..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keogh Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) bravo jesli mozna to ja raz jeszcze zadam nie umialem znalezc screenow wiec wrzucilem na server muzyczke: podpowiem ze gra z amigi http://www.wrzuta.pl/audio/eFfsPqxmLo/11 widze ze cos ciezko idzie, wiec daje drugą podpowiedz (udało sie wkoncu wyszperac jakiegos screena) Edytowane 27 Września 2007 przez Keogh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...