Graver Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 qqrydza widze łatwiutke zagadeczki ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Wyszukuje jakieś zdziadziałe tytuły. :D Zgaduję że to jakiś symulator ? Pod PC czy może Atari ? Mogę ja zadać: ? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ta żółta cyfra w prawym dolnym rogu to ilość zdobytych fragów. Nie dajcie się zwieść. Edytowane 2 Października 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Haha, Kryzysowy Crysis :lol: Macie, to proste :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 To jest kolejna klasyka z amigi pt:Carrier Command Jak kolejnego tytułu nie znacie to ja już nie wiem. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 To co podał CBZ to na 200% Hopkins FBI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) :rolleyes: To może chociaż to? Mam nadzieję, że zdążyłem poprawić drugi obrazek i nikt nie zauważył na nim wcześniej tytułu. ... albo symulatorek..? W przeciągu tygodnia(tuż przed gwiazdką) miałem mieć amigę a na dyskietce miałem już tę grę. Czekała sobie a ja oglądałem dyskietkę każdego dnia. :D Edytowane 2 Października 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Toto pierwsze to operation wolf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Blisko lecz niestety nie to. Operation wolf pojawiła się już po tej gierce. Operation Wolf Edytowane 2 Października 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Toto drugie to F/A-18 Interceptor :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Tak jest. A teraz po kolei... Capone P.O.W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Czyli co- ja zadawam? Pytam, bo się bajzelek robi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Tak, Ty nazwałeś grę, którą ja podałem jako zagadkę. Dodam, że była to piąta gra z kolei. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 OK. Dla ułatwienia (choć raczej łatwe- przynajmniej takie staram się zadawać, żeby topic "żył")- oczywiście hicior- alien po prawej słucha muzy z menu głównego gry, zdejmuje słuchawy i gada do nas po ichniemu- FAJNE: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 OK. Dla ułatwienia (choć raczej łatwe- przynajmniej takie staram się zadawać, żeby topic "żył")- oczywiście hicior- alien po prawej słucha muzy z menu głównego gry, zdejmuje słuchawy i gada do nas po ichniemu- FAJNE: Xenon 2: Megablast (było w temacie) - dawaj jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Pis of kejk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Lotus Turbo Challenge 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Jasne- zadajesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Oooooo- klasyka (muza roxowała)- LOST PATROL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Na dobranoc- najpopularniejsza "gra" ;-) na amisię (logo wypixelizowałem, żeby za łatwo nie było, hihi)- kto zgadnie niech zadawa: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 x-copy, zadawajcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keogh Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) http://www.wrzuta.pl/audio/m5LZ79BcKk/bb jak zwykle cos prostego :D nie wierzę że nikt tego nie kojarzy, nie bede wklejał screenow bo po obrazkach pewnie zgadniecie w 2 sekundy. Dam podpowiedz ze jest to strategia która obecnie sklada sie z wielu części + kilka dodatków - oczywiscie dla jasnosci muzyka tyczy się części I w którą można było szarpać już na Amidze... Dodam jeszcze że jest ona z 1994 roku... nic wiecej nie pisze... nieeeeeee to nie jest seria sim city BRAWOOOOOOOO Szela mimo wszystko sprawiasz wrażenie niepewności w swojej odpowiedzi... dobra mniejsza z tym jedziesz dalej Edytowane 3 Października 2007 przez Keogh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Nie mam pojęcia co to jest, ale od razu, gdy to usłyszałem, przypomniała mi się Ultima Online. Być może to... Ultima 8? Muzyka pasuje do starszej gry RPG lub jakiejś lepszej przygodówki. Edit: W takim razie jedyne, co mi przychodzi do głowy to Sim City 2000. No, tak... Edytowane 3 Października 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Pierwsi Settlersi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Proponuję potwierdzać właściwą odpowiedź jako nowy post- edycja posta może pozostać niezauważona. Szela- czekamy. Edytowane 3 Października 2007 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Proponuję potwierdzać właściwą odpowiedź jako nowy post- edycja posta może pozostać niezauważona.Wtedy temat będzie miał objętość tego o Crysis. Wystarczy zerknąć na post autora zagadki i tyle, jak dotąd ten system działa jak należy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) W Settlrsow gralem u kuzyna wlasnie na amidze kilka lat temu to pamietam :D Bardzo prosta gra wiec jak ktos zgadnie niech zadaje od razu ;) dobrze zadajesz Keogh Edytowane 4 Października 2007 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keogh Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Indiana Jones and the Fate of Atlantis http://www.wrzuta.pl/audio/ArAivOBVJB/k podpowiem że chodzi o przygodówke która też doczekałą się kilku części faktycznie nie podałem cześci więc teraz panowie od was zależy który zada pierwszy zagadke ponieważ sesq podał pełną nazwe natomiast Ars był pierwszy - a zatem obie odpowiedzi poprawne wiec panowie wg zasady "kto pierwszy.." Wasza kolej Edytowane 4 Października 2007 przez Keogh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ars- Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Indiana Jones and the Fate of Atlantis http://www.wrzuta.pl/audio/ArAivOBVJB/k podpowiem że chodzi o przygodówke która też doczekałą się kilku części Silent Hill części nie jest wstanie powiedzieć ale na pewno nie 1 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...