sesq Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Silent Hill części nie jest wstanie powiedzieć ale na pewno nie 1 :wink:Silent Hill 4 - Room of Angel pozwalam zadawac dlaej bo to pewne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ars- Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) No to kolejny screen no tak Montezumas nie wiedziałem, że było. Edytowane 4 Października 2007 przez Ars- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Montezumas Revenge, bylo juz. Edytowane 4 Października 2007 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Jin*, zadawaj, nie ma czasu na ceregiele ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keogh Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) montezuma's revenge :shock: ja tą gre od zawsze znałem pod tytułem preliminary monty Edytowane 4 Października 2007 przez Keogh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Montezuma's Revenge i Preliminary Monty - to dwie wersje tego samego programu o przygodach Pedra w azteckiej piramidzie. Była to jedna z najsympatyczniejszych labiryntówek na małe komputery. Co ciekawe, Preliminary Monty, choć z założenia był zubożoną, kartridżową wersją Zemsty Montezumy, zdobył nawet większą sympatię niż bardziej rozbudowany "starszy brat". Zajmował jedynie 16 kilobajtów i miał mniej ozdobną grafikę. niech Ars zada jeszcze raz, daruje mu ten fall start :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ars- Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Ok http://img235.imageshack.us/my.php?image=toizz8.jpg Obrazu mówię, że nie wiem czy ta gra już była wcześniej, bo nie śledzę tematu od początku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Final Fight, zadawajcie ja ide spac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) To była gra... Edit: Strife, zgadza się :). Edytowane 4 Października 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Wygląda na Strife... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Strife ;] Zadajesz Bartolomius. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Nie powinno być problemów: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Dune I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Dune INie, bo DUNE II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 dune 2 to rts :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 dune 2 to rts :|co nie zmiena faktu ze screen pochodzi z dune 2 - zgadlem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 to tez wg Ciebie dwojka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) co nie zmiena faktu ze screen pochodzi z dune 2 - zgadlem ;]Nie zgadłeś, screen jest z pierwszej Dune, Książe Leto Atryda we własnej osobie. papillon86 zadajesz. Edytowane 5 Października 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 dobra blad;] moze uda mi sie teraz zgadnać bo mam dla starych wyjadaczy piekielną zagadke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Oczywiście że to Dune. No właśnie, nie jakaś Dune I tylko po prostu Dune. Moja pierwsza oryginalna gra zakupiona z braciakiem na spółkę. Kiedyś kosztowała zdaje się 300.000 złotych albo coś koło tego. Wtedy jeszcze nasz englisz nie był zbyt mocny i tłumaczyliśmy tekst. Do dziś mam gdzieś opakowanie od tej wspaniałej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) James Pond 2: Codename RoboCod. EDIT: EDIT 2: zgadza się papillon86, Pizza Tycoon. Zadajesz. Edytowane 5 Października 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Pizza Tycoon edit Edytowane 5 Października 2007 przez papillon86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Eksperyment Delfin? hit z amigi http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...5718566ea8.html TAK Edytowane 5 Października 2007 przez Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Lionheart UPD- no to polecę hurtem: ;-) He,he... Zagadka w załączniku. UPD2 -> maSTHa212- niestety nie. Edytowane 6 Października 2007 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Jedyne co mi sie kojarzy z tym zdjeciem to Lobo, ale chyba nie bylo z nim zadnej gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Przecież to Gods na miłość boską, wszędzie poznam grafikę Bitmap Brothers :wub: EDIT: Edytowane 6 Października 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Super Stardust- heh- grałem w to wczoraj :-). BTW- fakt- grafa BB jest bardzo charakterna... tak samo jak muza z GODS- dla fanów polecam ten kawałek -> http://www.amigaremix.com/remixes/search/1976 i inne z tej strony- świetna muza. Edytowane 6 Października 2007 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Skoro nikt nie zadaje to może ja zadam. :) Gra przez wielu nie doceniona. Jest co prawda prosta ,ale wg. mnie bardzo grywalna. Nie wspominając o niezłej muzyce i porządnej jak na tamte czasy grafice. Niegdyś poszukiwałem tej gry ,ale nie pamiętałem tytułu. Ostatnio trafiłem na nią przez przypadek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Charlie's Angels ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...