Bartolomius Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Gra przez wielu nie doceniona. Jest co prawda prosta ,ale wg. mnie bardzo grywalna. Nie wspominając o niezłej muzyce i porządnej jak na tamte czasy grafice. Niegdyś poszukiwałem tej gry ,ale nie pamiętałem tytułu. Ostatnio trafiłem na nią przez przypadek.Vinyl Goddess from Mars EDIT: To coś w podobnym klimacie: EDIT 2: OpenSource zadajesz. Edytowane 7 Października 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Vinyl Goddess from Mars EDIT: To coś w podobnym klimacie: Jazz jack rabbit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keogh Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 jazz jackrabbit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 zaraz zobaczymy czy sa na PurePC jacyś pro :P gra ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Enemy Territory. Zadaj jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Jin* - brawo, wedle życzenia w takim razie chce pelny tytul tego hiciora z automatow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Jin* - brawo, wedle życzenia w takim razie chce pelny tytul tego hiciora z automatow :D czyżby knight of the run :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 czyżby knight of the run :>nie, widze ze nie dacie rady wiec odpowiedz brzmi Dungeons & Dragons: Shadow over Mystara niech ktos zada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Baaardzo stare :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Draconus w wersji na C64 (było w temacie...). Zadawaj jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 To może ja sobie pozwolę zadać raczej proste pytanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Vampire: The Masquerade: Bloodlines Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Crosis -> 33 pobrania załącznika- gdyby ktoś wiedział to by odpowiedział ;-) . Coś innego zapodaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 No kurcze co jest? :-| Nikt nie wie? Świetna gra, był temat o niej na purepc, ale tylko na jedną stronę. Kolejny screen, może komuś się coś skojarzy. Jak nadal nie będzie wiadomo, to niech ktoś Kaeresa zaprosi do tego tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Ubik?, choć wątpię... Edytowane 8 Października 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Omikron: The Nomad Soul? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) ojej przeciez to klasyka, jeszcze w Resecie byla recenzja... Omikron : Nomad Soul ? sorki , za pozno :) Edytowane 8 Października 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Omikron: The Nomad Soul?Oczywiście! Jedna z tych świetnych i niedocenionych gier. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 tez myslalem ze omicron bo sceny walki podobne byly.. ale pamietam tylko bohatera kolesia.. moze dlatego ze nigdy nie ukonczylem gry :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Niech zadaje OpenSource. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Niech zadaje OpenSource.wedle życzenia grałem w to na moim starym Amstradzie ;) COMMANDO MacOSek - jedziesz ;) Edytowane 9 Października 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Commando? nie mam pomysłów ... :P edit: Vennor: zadajesz Edytowane 9 Października 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Tak właśnie mi się wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Thomas the Tank Engine and Friends :lol2: Świetna strategia do rozgrywek online, ale niestety mało ludzi w nią grało (gra). Edytowane 9 Października 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Draconus w wersji na C64 (było w temacie...). Zadawaj jeszcze raz.Nie czytałem całego wątku (za długi), więc nie wiedziałem :rolleyes: Może tym razem się nie powtórze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) No przepraszam, a moja zagadka? Edit: Teraz jest ok ;). Edytowane 9 Października 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 NetStorm - Islands at War Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Może tym razem się nie powtórze.Horde? Jak tak, to zadaj jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Horde? Jak tak, to zadaj jeszcze raz. Owszem Horde, też zadawałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 <_< W takim razie zanim zadam kolejną zagadkę przejrzę cały temat bo nie chcę się powtarzać z tytułami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...