Szela Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) Star Trek: Elite Force :> Jesli tak to teraz moja zagadka ;p Edytowane 14 Października 2007 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) Star Trek: Elite Force :> Jesli tak to teraz moja zagadka ;p elite force 2 jak cos ;] A Twoje to commandos;> Tip: Jedna z najbrutalniejszych gier sportowych;] (gamecube) Edytowane 14 Października 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocm@X Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Jest to Red Card Soccer A o to moje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Ico;] Sam dawałem ;] Zadaj jeszcze raz;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocm@X Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 a nie patrzałem No to masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Nie linkuj zdjęć z tytułem w nazwie :ploom:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Beyond the Spirits Eye Myślę że łatwe- niesamowita jak na tamte czasy grafa *****owa (wykropkowałem technikę żeby w google nie było za łatwo ;-)) połączona z wektorową- swego czasu TV "Hyper" często to pokazywała: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) OUTCAST - swoja droga, och i ach, swietna pozycja, jak nie moja ulubiona! Edytowane 14 Października 2007 przez alcen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) Robbo oczywiście. EDIT: fenomenalna gierka, nie powinno być problemów: Edytowane 14 Października 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Crimson Land. Outcast wcale takiej rewelacyjnej grafiki nie miał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) ONI nie dam całego screena bo by za łatwo było :) giera znana przez wszystkich, swego czasu rewolucyjna i wzbudzajaca wiele kontrowersji i wojen QUAKE ( bez 1 :P ) , Bartolomius zadajesz Edytowane 15 Października 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) Konoko czyli ONI, opensource zadawaj, wiadomo ze to oni. Edytowane 14 Października 2007 przez p3dzi0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) giera znana przez wszystkich, swego czasu rewolucyjna i wzbudzajaca wiele kontrowersji i wojenQ1 EDIT: łatwiejsze chyba nie będzie: Edytowane 15 Października 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) lemmings :D W koncu jakis znany tytuł jak dla mnie :P Edytowane 15 Października 2007 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Zgadza się, w ramach nagrody zerknij tu: WinLems 1.2.4. Remake wersji z 1991 roku, gram od kilku godzin i zabawa jest przednia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) No to zadaje (ciekawe czy znane): Edit: Buuu.... na viscie nie działa (lemmingi) :P Edit2: Tak, zadajesz :] Edytowane 15 Października 2007 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Bio F.R.E.A.K.S ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 masz racje, ale skoro on nie zaglada to wez zadaj od razu nowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) Kto pierwszy ten lepszy :P Jak jesteście pewni ze to jest to co myslicie, to odrazu zadawajcie :P Ja czekałem cały dzien az "ziomek" zada... Edytowane 17 Października 2007 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Turok Niech ktoś inny zada następną zagadke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) Turok Edytowane 17 Października 2007 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) Chasm: The Rift. Fajnie się odcinało kończyny piłą, choć ogólnie gierka ssała. EDIT: aż chyba sobie zainstaluję, głównie dla tej muzyczki z miasta :wub: EDIT 2: costi zgadza się, chyba największy pożeracz czasu w jakiego grałem ;) Edytowane 17 Października 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Hehe, Diablo, jakzeby inaczej :) Moja zagadka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) rune Edytowane 17 Października 2007 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 temat nam spadł, jin* co to było ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Assault Heroes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) No dobra, to coś prostego ode mnie na rozkręcenie. :) @maSTHa212 - Zgadza się, zadajesz. :) Edytowane 21 Października 2007 przez Corso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Desert Strike? edit. Dobra juz wiem, ze tak ;) zaraz cos zadam edit2. Pewnie latwe bedzie, ale nic innego na szybko nie mam. Edytowane 21 Października 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Desert Strike? edit. Dobra juz wiem, ze tak ;) zaraz cos zadam edit2. Pewnie latwe bedzie, ale nic innego na szybko nie mam. Strike Commander? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Desert Strike? edit. Dobra juz wiem, ze tak ;) zaraz cos zadam edit2. Pewnie latwe bedzie, ale nic innego na szybko nie mam. jak dla mnie to F22-Raptor zgadlem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...