maSTHa212 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Nie i nie ;) edit. Yeager byl chyba ciut pozniej z tego co pamietam, ale glowy nie dam. edit2. Haha, sprawdzilem i mam racje, Yeager byl pozniej....12 wrzesnia 91 vs 21 maja 91 :lol: edit3. Tak, teraz dobrze, zadawaj. Edytowane 21 Października 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Chuck Yeager's Air Combat? (jeden z moich pierwszych oryginalow ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Ha ha , ale mi sie pomylilo, mialem na mysli F29 Retaliator. gralem w to na 386SX :D poniewaz jestem pewny odpowiedzi , moja zagadka gra UBIsoftu ta gra to Asphalt , cieniasy :P :P niech ktos zada bo nie mam pomyslu narazie ;) Edytowane 21 Października 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 gdybym mial co zadac to bym zgadl :P czekam na kogos ambitniejszego ode mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Dynablaster Edytowane 22 Października 2007 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Popiół, wstydu nie masz :D Złamałem na Dyna Blaster niejeden joystick. Dobra, tytuł proszę: EDIT: pc_max byłeś pierwszy, ale niewiele to zmienia - Fade To Black. EDIT 2: KosiMazaki zgadza się. Edytowane 22 Października 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Psycho Pinball Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Ball of steel? Raczej nie bo to za nowy tytuł... Btw sorry że zadaje takie łatwe zagadki, ale takie tytuły ledwie pamiętam jak miałem jakieś 5-6 lat :wink: Jakbym miał 5 latek wiecej to moze moglbym z wami rywalizowac :P P.S. Tak myslalem... nie znam starych tytułow... :wink: Edytowane 22 Października 2007 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Ok, coś dla starych pierdzieli :-P , gierka z 87 albo 89 roku. Grałem w to u brata mając 5 lat. @maSTHa212 - No co ty, Test Drive jeszcze dłuuuuuugo się nie narodził. :) Edytowane 22 Października 2007 przez Corso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Test Drive? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) @maSTHa212 - No co ty, Test Drive jeszcze dłuuuuuugo się nie narodził. :)Corso, tak się składa, że Ford Simulator powstał w tym samym roku co Test Drive ;) EDIT: tak między nami pierdzielami: Edytowane 22 Października 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) wings of fury :) szpilałem w to na amidze albo comodorku http://images.google.pl/images?hl=pl&r...sa=N&tab=wi dobra, zadaje, łatwo nie będzie :) Edytowane 22 Października 2007 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) dobra, zadaje, łatwo nie będzie :)A czemu, przecież to węgierski Reunion :D EDIT: A to? Edytowane 22 Października 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 W koncu jakis swiezy tytul, aczkolwiek dlugo nie posiedział na moim dysku: Rise of Nations: rise of legends Zadawaj ktos bo jutro o 5:30 musze wstac i nie bedzie mnie do środy :P Jeden warunek: musi to byc w miare nowa gra :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) heh reuniona ja zadawalem na poczatku tematu gdzies :] zaraz cos zadam.. nowe mowisz? :P jak to nie jest nowa gierka to juz nie wiem :P po prostu jak ktos nie gral to bym sie zdziwil // specjalnie w gorszej jakosci ale problemow chyba nie bedzie // Edytowane 22 Października 2007 przez johnny00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Mnie to wyglada na Master of Orion 2 :) jak ktoś odgadnie z jakiej gry pochodzi ten pan i jak sie nazywa to złoże mu głębokie wyrazy szacunku ;) Edytowane 22 Października 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) mortal combat 2 ofkoz :P Dan Forden - sound designer do mortala a teraz cos co do dzisiaj ma rzesze fanow ktorzy ciagle rozwijajata gre .. pamietam jak kiedys pierwszy raz ja odpalilem to skonczylem o 6 rano :P moja pierwsza nocka przy gierce... Edytowane 22 Października 2007 przez johnny00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 simcity? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 mortal combat 2 ofkoz :P Dan Forden - sound designer do mortala a teraz cos co do dzisiaj ma rzesze fanow ktorzy ciagle rozwijajata gre .. pamietam jak kiedys pierwszy raz ja odpalilem to skonczylem o 6 rano :P moja pierwsza nocka przy gierce... 2789196[/snapback] simcity? Nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Ok, znowu coś na poranną rozgrzewkę. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 system shock 2, niech ktoś zada bo ja w pracy jestem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 świetna gierka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Giants: citizen kabuto Edytowane 23 Października 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Ok, znowu coś na poranną rozgrzewkę. :wink: 2789219[/snapback] system shock 2, niech ktoś zada bo ja w pracy jestem :) a właśnie ze nie bo to Syndicate Wars nie zgadles wiec nie mozesz zadawac, pc_max :P a ty zgadywać leborg :P jako mogliscie nie sprawdzic postow :P Edytowane 23 Października 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 mortal combat 2 ofkoz :P Dan Forden - sound designer do mortala a teraz cos co do dzisiaj ma rzesze fanow ktorzy ciagle rozwijajata gre .. pamietam jak kiedys pierwszy raz ja odpalilem to skonczylem o 6 rano :P moja pierwsza nocka przy gierce... oczywiscie to TTD - Transport Tycoon Deluxe - moja ukochana gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 a właśnie ze nie bo to Syndicate Wars nie zgadles wiec nie mozesz zadawac, pc_max :P Wiec dawaj coś next bo mam przygotowanego miazguna ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) No to coś prostego, hit z automatów :D leborg - King of Fighters , tak , tylko ktora edycja ? :P King of Fighters 2002 leborg zadajesz Edytowane 23 Października 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) King of Fighters No z edycją to już byłoby trudniej :P Tip: Ma wiele wspólnego z pewną kapelą ;] Edytowane 23 Października 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 o jezu, pamietam. Była taka gra zwiazana z Iron Maiden ... nazywała sie chyba Ed Hunter czy jakos tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...