Gość Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Wrrr. Myślałem że odgadnięcie co to jest potrwa dłużej ;> Dawaj Edytowane 23 Października 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) to ja sobie pozwole na taka klasyke co powinna byc klasyka niby ale ... zobaczymy czy pamietacie ten tytuł Edytowane 23 Października 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Duke nukem fornever ;] Takie tam proste: Edytowane 23 Października 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 szkoda ze jeszcze tytułu nie dałeś ;) bo to okładka samej gry jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Beyond Good and Evil Niespecjalnie trudne ;). Edit: Potwierdzenie w sumie niepotrzebne... Edytowane 23 Października 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Dinopark Tycoon EDIT: też nic trudnego: EDIT 2: Magiczny Dywan w rzeczy samej, zadajesz. Edytowane 23 Października 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Magic carpet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) heh reuniona ja zadawalem na poczatku tematu gdzies :] zaraz cos zadam.. nowe mowisz? :P jak to nie jest nowa gierka to juz nie wiem :P po prostu jak ktos nie gral to bym sie zdziwil // specjalnie w gorszej jakosci ale problemow chyba nie bedzie // Mnie to wygląda na Master Of Orion 1 a nie 2. Ehh stare dobre MOO, niedawno w nie grałem. Część 2 miała fajne reklamy na bilbordach. Edit: A może i 2 .. chyba mi się z cz. 3 pomyliło :D Edytowane 23 Października 2007 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Nie chcę męczyć Was czymś zbyt wymyślnym choć mam gry, w które grałem i bardzo mi się podobały ale przyjdzie jeszcze na nie pora. :wink: To jest jedna z nich... uważam, że wystarczająco dobra i znana. Od razu uprzedzam... to nie jest Moto gp07. hehe... Edytowane 23 Października 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 chyba niezbyt znana jak nikt nie zgadl od 6 godzin ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 ... no nie panowie... pokazują się tutaj zupełnie mi nieznane gry a w moim mniemaniu gry znane są tu nierozpoznawane. Co więc mam zrobić? Podać nazwę i zapodać inną czy już darować sobie te bardziej znane gierki. Wszystko co zadaję znane mi jest z amigi ale są to gry również występujące na atari czy innych znanych konsolkach. Edycja. :D O.K... poprzednia to RVF Honda. Jeśli tego nie znacie to muszę się wypisać z tematu bo tylko będę pokazywał Wam gry w jakie grywałem. :wink: Jako podpowiedź mogę napisać, że muzykę do tej gry napisał i zagrał pewien bardzo ale to bardzo znany jegomość. Nie piszę nazwiska bo to by było zbyt proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 No i znowu jest problem. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 A mowilem nie przesadzac ze starociami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Muzykę stworzył Jean-Michel Jarre a tytuł tej gry to Captain Blood. Toż to klasyka. :blink: A to? Tak patrzę na te gry i powiem szczerze, że korci mnie amiga. Chętnie bym wszystko jeszcze raz na własne oczy zobaczył i przypomniał. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Coś zaczyna mi "świtac", chyba w to kiedyś grałem, ale to było taaaaak dawno. Są to tzw. "iskierki". Niech więcej będzie gier na amigę, trochę sentymentalizmu. :wink: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Ostatnia to... ... a może ktoś zna tę grę? Dobranoc. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Rock n' Roll :> Jak tak to kto pierwszy ten lepszy ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Nie to nie ten tytuł. Zaraz dam coś naprawdę prostego... Poprzednia to ... a nowa zagadka... Edytowane 24 Października 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Dragon's Lair! :] Dla przeciwwagi, nowosc: Edytowane 24 Października 2007 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Fantasy Wars. Edytowane 24 Października 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) co to ? coś trudniejszego i temat leży i kwiczy :P Edytowane 24 Października 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) armies of exigo?? albo i nie.. w sumie nie wiem :P Edytowane 24 Października 2007 przez johnny00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Dobrze - zamiast podawać tytuł, rzucę ogromną podpowiedź: to gra stworzona przez ludzi ze studia, które stoi między innymi za Tzar: the Burden of the Crown. :) Edit: MacOSek - oczywiście. Edytowane 24 Października 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Rising Kingdoms teraz coś banalnego, więc wymagania rosną: nazwa gry + nazwa postaci na obrazku ;) edit: Caleb: dajesz Edytowane 24 Października 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Diablo, Butcher. :) Edit: Rzeczywiście, ale wpadka... Przecież on ma w ręce młot, a nie tasak, aj. Edytowane 24 Października 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Diablo, Butcher. :)Zle :D Diablo 2 - Kowal z I Aktu (Q5) lub Hefasto z IV (Q2) ;] Choć po części moge przyznać Ci rację - model jest podobny do Butchera. Kto grał? Edytowane 24 Października 2007 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Gierka z 1997 o wampirze ;) Edytowane 24 Października 2007 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Tytuł? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Blood Omen : Legacy of Kain? Edytowane 24 Października 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Blood Omen : Legacy of Kain?Zgadza sie - dajesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...