yamaykee Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Jasne... co tak nieśmiało. :D bo pamięć troszke już zamglona... :) - zupełnie nie pamiętam o czym to było, pamiętam tylko że super sie w to grało... to teraz ja: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 No kurde stoimy... podchodzi mi trochę pod The Bitmap Brothers... może jakaś podpowiedź? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) The Chaos Engine ? Edyt- dodany "?" bo pewności nie mam. Edytowane 26 Października 2007 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) nie moge znalezc zadnego bardziej charakterystycznego skrina, wiec dam kilka podpowiedzi: platforma - Amiga gatunek - RPG klimat - cyberpunk jesli dobrze pamiętam, walka rozgrywała się w turach. edit: to może jeszcze jedna podpowiedz: wydawca - psygnosis Edytowane 26 Października 2007 przez yamaykee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) Nikt tu nie grał w Perihelion? Dobra, szukam zagadki... EDIT: @mosciu22 - skoro masz gotową zagadkę to niech tak będzie ;) Edytowane 26 Października 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) Perihelion @Bartolomius - gdybym nie szukał w sieci obrazka do zagadki mój post byłby wyżej :-P :wink: Edytowane 26 Października 2007 przez mosciu22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Nikt tu nie grał w Perihelion? Dobra, szukam zagadki... Perihelion oczywiscie, zgadza sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 znowu stoimy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 znowu stoimy?wow i to od 3 dni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cotth Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Perihelion @Bartolomius - gdybym nie szukał w sieci obrazka do zagadki mój post byłby wyżej :-P :wink: Po prostu: Vikings Mam nadzieje, ze tego jeszcze nie bylo, jeden z pierwszych cRPG w ktore sie zagrywalem na PC: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Ishar ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cotth Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Ishar ? Niestety nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) Niestety nie ;)Ale Dungeon Hack zapewne tak ;) EDIT: akodo, niech będzie i za Ciebie: EDIT 2: @akodo - zgadza się, w takim razie poszukaj czegoś sam leniu. Edytowane 29 Października 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) Dungeon Hack? Jeśli zgadłem proszę za mnie coś wstawić. Fajny topic nostalgiczny :) The Blues Brothers :) proszę za mnie, tylko coś trudniejszego :P Dobra to zadaję, coś łatwego choć to DOS i 1993r to na 100% zgadniecie Edytowane 29 Października 2007 przez akodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) Betrayal At Krondor, wysil się bardziej ;) EDIT: ciekawa przygodówka, podobnie jak pierwsza część. Kierowało się poczynaniami faceta i babeczki: EDIT 2: bo w obu częściach nosił te same ubrania ;) Guilty. Edytowane 29 Października 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) Grałem tylko w Innocent Until Caught ale poznałem bohatera po ubraniu :) Guilty ? EDIT1: Zadaję w takim razie również w klimatach przygodówkowych Jedna z bardziej mrocznych gier jakie znam, do tego muzyka która doprowadzała do obłędu. Klasyk EDIT2: Yep, to darkseed polecam każdemu kto nie zna. Mam dużo pomysłów na trudniejsze zagadki ale boję się przeholować. Edytowane 29 Października 2007 przez akodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) Dark Seed. EDIT: usunąłem napisy, ale nie powinno być raczej problemu: Edytowane 29 Października 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) Cannon Fodder? EDIT: no to zadam, tym razem trudniej ale jeśli ktoś grał to nie zapomni tego do końca życia :D Edytowane 29 Października 2007 przez akodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Dark Seed. EDIT: usunąłem napisy, ale nie powinno być raczej problemu: Cannon Fodder. bylo juz:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 tym razem trudniej ale jeśli ktoś grał to nie zapomni tego do końca życia :D Nie wiem czy Alone in the Dark II był na amigę, ale ten screen kojarzy mi się właśnie z AitD. Jedynka niezapomniana, wspaniała gra, dwójka dobra, ale już nie taka super, trójka taka sobie. W czwórkę nie grałem. Edit: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Nie, to nie Alone in the dark, zupelnie inny klimat, cyberpunk. Gra na Amige i PC. piszcie kiedy dac podpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) Hired Guns do diabła ciężkiego :D EDIT: banał, w gierce było więcej buraków niż na posiedzeniu Sejmu, ale przykuwała na wiele godzin (gdzie sensowny sequel kurna olek?) Cannon Fodder. bylo juz:PFakt, przeoczyłem ;) Edytowane 29 Października 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) Hired Guns do diabła ciężkiego :D Tak jest! to Hired Guns pozycja obowiązkowa, rozgrywka w 4 osoby na 1 kompie z zegarem 7.14MHz to były czasy :) Zadajesz!! EDIT: Proste :) Frontier: Elite II grałem tylko pobieżnie ale kumpel poleciał w to na długie miesiące, wiem że gierka potrafiła wciągnąć OK: zadaję, gra na Amige i PC, niesamowity futurystyczny klimat Edytowane 29 Października 2007 przez akodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Syndicate 1 albo 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Syndicate 1 albo 2Syndicate. Na amigę nie było Syndicate Wars (druga część Syndicate). Wygląda na to, że zadajesz. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Syndicate 1 albo 2 Tak to Syndicate, zadawaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 (edytowane) pozwole sobie cos zadac bo temat is dead po czym poznac naprawde dobry tytul ? po tym ze po wielu latach mimo odpychajacej grafiki dalej sie nie nudzi w niego ciorac ;) i to jest wlasnie taka gra, mialem tylko zrobic screen a wsiaknalem na godzinke :D http://img467.imageshack.us/img467/9725/95...akardxxxqg1.jpg nierealny zgadles, zadaj cos szybko albo ja moge cos znowu walnac ;) Edytowane 31 Października 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 drakan :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Zagadką również może być twój avatar... ale to zbyt proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 poniewaz znowu nikomu sie nie chce zadac to ja zadam ... proste mysle, powstaly 2 czesci ale numeracja moze byc mylaca :P 2798722[/snapback] Zagadką również może być twój avatar... ale to zbyt proste. heh, dla niektorych proste :) ja pamietam ze oni wydawali tytuly nawet w czasach mojego 386SX :D zawsze bylo w co pograc, chyba nie istnieja juz, bo dawno nie widzialem tego logo w zadnej grze. A szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...