Crosis Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Gorky 17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Gorky 17heh, zgadles, zadajesz. co robisz tak wczesnie na forum ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 heh, zgadles, zadajesz. co robisz tak wczesnie na forum ? :PCoś prostego: Na forum tak wcześnie, bo ile można spać? ;) Wczoraj się wcześniej położyłem, to i dzisiaj wcześniej wstałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) Incubation. EDIT: chyba przesadziłem z poziomem "trudności", no ale cóż: Edytowane 1 Listopada 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 PPC tycoon? :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 PPC tycoon? :-D No błaagaam... marsz do kąta! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 dajcie mi cos zadac mam pare staroci;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Theme Park World 1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Theme Park World 1 ?Bez "World 1", po prostu pierwszy Theme Park - zadajesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Autobus robił sie coraz dłuższy wraz z przyrostem liczby odwiedzających... :) co to moze byc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Trainz Railroad Simulator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Zimno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 oszukujesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Advanced Tram Simulator? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Jin* - cieplej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Microsoft Train Simulator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) Operation Stealth. Edytowane 1 Listopada 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Microsoft Train SimulatorNIE! Co jest? Nie zgadłeś a zadajesz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 no właśnie... EU07 i maluch na parkingu w MTS? :) MaSzyna - Symulator lokomotywy EU07 (jeśli sie nie myle - popularnie nazywana "Rumunem" :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 yamaykee Zadajesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 może żeby nie robić bałaganu, niech aktywną zostanie zagadka qqrydzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 No to ja wziąłem odpowiedź moscia22 za pewną i odpowiedziałem na jego zagadkę. A skoro yamaykee uważa, że moja może zostać to proszę bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Ok. A co do gierki to chyba produkcja z amigi, niestety tytułu nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Gra również na pc(DOS). Dziwne, że jeszcze nikt nie podał prawidłowego tytułu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Gra również na pc(DOS). Dziwne, że jeszcze nikt nie podał prawidłowego tytułu.a co to za gra ? bo chyba forum sie poddalo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) Weird dreams. Proszę niech ktoś zada... najlepiej yamaykee bo to jego kolejka. Ja wychodzę na "bronka". ;) Albo mam coś nieobowiązkowego. Łatwizna. 2798835[/snapback] No błaagaam... marsz do kąta! Tamten to taki żarcik był. :D Edytowane 2 Listopada 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Hostages. Edytowane 3 Listopada 2007 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) ten pan wystepowal w Messiah cos rownie prostego :) 2800803[/snapback] Nie grałem nigdy w żadną odsłonę tej serii, ale przypuszczam, że to Resident Evil 4. heh, na twoim miejscu bym sie nie przyznawal bo to wstyd nie grac w ani jedna czesc tej serii :P a niestety, az tak prosta moja zagadka nie jest, zgadujcie dalej Edytowane 3 Listopada 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Nie grałem nigdy w żadną odsłonę tej serii, ale przypuszczam, że to Resident Evil 4. Edit: A, tam ;). Edytowane 3 Listopada 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 cold fear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...