qqrydza Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Cold fear. ... za późno ale może to i lepiej. :D Edytowane 3 Listopada 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) tak , Cold Fear to byl, ufff, cale szczescie ze qqrydza nie zadaje :P no offence, robisz swietnie screeny, ale gry z amigi na forum piecowym to lekkie nieporozumienie ( nie pamietasz wojen PC vs Amiga ? czasy Top Secret i SS ... ) Leborg zadajesz czy ja mam cos zadac znow ? :) Edytowane 3 Listopada 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Boję się was :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 The House of the Dead :) wolna kolejka ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Szela nie zadajesz ? hmm, ciekawe ktora z 30 gier Star Trek pochodzi ten screen ? Elite Force ? Legacy ? Edytowane 3 Listopada 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Przecież napisał że wolna kolejka :P update hmm. to taka moja zemsta za te wszystkie dinozaury z amisi ;] no dobra... Edytowane 3 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 nie bo ze staroci malo co znam ;p @leborg Tylko nie znow Star Trek ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Star Trek Bridge Commander zaraz zadam swoje ... sorki ze maly screen :) RISE OF THE TRIAD !!!!!!!!!!!!!!!! leborg miszczu zadajesz :P Edytowane 3 Listopada 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Rise of Triad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) rise of triad ? EDIT: Dobra Grobel był troszkę szybszy,ale chyba nikt się nie obrazi jak również zadam. ;) Edytowane 3 Listopada 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 to ty chyba w zyciu w quarantine nie grales.... i w 1 i w 2 ;) ale to było daaaawno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) O, tak może poza tematem, ale wydaje mi się, że ta gra to połowa mojego dzieciństwa. Od dłuższego czasu szukałem jej tytułu. Powiedz proszę, czy to gra, w której pojawiały się w podłodze czarne dziury, które przenosiły gracza w inne miejsce na mapie i czy był tak power-up, dzięki któremu można było latać? Jeżeli tak, to będę bardzo ucieszony, jak już padnie właściwy tytuł :). Edit: Ooo, tak, teraz mi się wszystko przypomniało... To była cudowna gra. Edytowane 3 Listopada 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 18+ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Phantasmagoria !!! moja zagadka miala swietny klimat :) podpowiedz : gra z widokiem fpp Space Hulk - Crosis dajesz :D Edytowane 3 Listopada 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Space Hulk. Tylko nie wiem czy ten stary czy może ten nowszy (raczej starszy). Screen pochodzi zapewne z filmiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Crosis cos nie zadaje to ja sobie pozwole znowu , mam nadzieje ze mi wybaczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Witchaven grafika była fajna ale nigdy mnie nie wciągnęła nawet w połowie tak jak Heretic czy Hexen Zadaję: Ciekawy symulator, niesamowicie nowatorska gra i grafika (jak na tamte czasy!) Edytowane 3 Listopada 2007 przez akodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) Robinson Requiem Ponieważ jednak ... NIE! Co jest? Nie zgadłeś a zadajesz?? ( <_< Chyba nic wielkiego się nie stało?!) ... to nie zadaję bo czekam na potwierdzenie prawidłowości odpowiedzi :-P ) Edytowane 4 Listopada 2007 przez mosciu22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgadza sie to Robinsons Requiem mosciu22 zadajesz, nie ma problemu jesli jestes pewny odpowiedzi o zadawaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Przy symulatorze pociągu też wydawało mi się, że jestem pewny :wink: Nie śledziłem wątku od początku ale mam nadzieję, że nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) Beneath Steel Sky obrazek ktory umiesciles latwo wysledzic :P 2803730[/snapback] Castelvania? a moze bys tak podal tytul a nie sam tytul serii ? to castlevania ale podaj tytul tej gry, podpowiem ze wyszla na PSX i uchodzi za najlepsza czesc :) Devil wygrał , zadajesz Edytowane 5 Listopada 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Castelvania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) Castlevania: Symphony of The Night ? Coś tak kojarzę. Ok to zadaję dość prosty tytuł: Edytowane 5 Listopada 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Pierwszy Colin? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) Pierwszy Colin?Chyba nie. Może Sega Rally? Edytowane 5 Listopada 2007 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) Chyba nie. Może Sega Rally? Blisko ,ale to nie to. Gierka na PC ,a raczej wersja wydana przez bardzo znaną firmę. EDIT: Maniak ;) Zadajesz. Edytowane 5 Listopada 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) Rally Championship ? :) zrozumialem ze jestem maniakiem i mam zadawac :) no to bedzie cos trudniejszego w takim razie zajrzyj tu jesli jestes mieczakiem i potrzebujesz podpowiedzi :P » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « przygodowka-rpg z 99 roku , wydana przez weterana na tym polu :) nie wiedzialem ze nie znacie serii Quest for Glory firmy Sierra screen pochodzi z Quest for Glory V: Dragon Fire niech ktos zada, kto pierwszy ten lepszy ;) Edytowane 6 Listopada 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 to zadaje (tekst na zdieciu oryginalny oczywiscie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Franko: The Crazy Revenge. Polska produkcja. :) Zadaj jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...