Gość OpenSource Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 czy ktos zada cokolwiek ? bo widze ze topic spada ;) moze sam mam zadac ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) to ja zadam coś łatwego, co by temat nie umarł :) Bartek: dajesz Edytowane 11 Października 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Rise of the robots Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Rise of the robotschyba niet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 chyba nietchyba tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) chyba tak ;)gralem w to kiedys ale wydawalo mi sie ze to jakos inaczej wygladalo ;] ehhh dajcie mi szanse - bo mam fajna zagadke;) Edytowane 11 Października 2007 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Genghiskhan, ok :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 pewnie za latwe;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Raptor ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Raptor ?za łatwe chyba dalem;P tak to raptor:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) Jak ktos TO odgadnie, to jest Kozak a ja Jaś Fasola! :D Tak to Seal Team. No to ja nie mam pytań, chyba nie ma gry której nie znacie. :-| Edytowane 11 Października 2007 przez Corso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Jak ktos TO odgadnie, to jest Kozak a ja Jaś Fasola! :Dseal team? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 temat stoi znowu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) temat stoi znowu ...No to na rozruszanie, jedna z moich ulubionych gier: EDIT: @Corso - Alien Breed EDIT 2: zgadza się, to pierwszy Metal Slug. Jin* zadajesz. OpenSource - wstydź się, przecież wyraźnie widać dżunglę z początku pierwszego poziomu ;) Edytowane 13 Października 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Ok coś łatwego na rozruszanie, co to za GRA ? @Bartolomius, zgadza się, lecz twojej zagadki nie mogę odgadnąć. :? Edytowane 13 Października 2007 przez Corso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 metal slug jakis :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) omg, przeciez to klasyk nad klasyki :D METAL SLUG , po screenie ciezko ocenic ktora z 6 czesci :) znowu ktos mnie wyprzedzil o 2min Edytowane 13 Października 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 nie wiem co to jest ale wyglada zajefajnie :) asteroids 2007 ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Geometry Wars Retro Evolved Edytowane 13 Października 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Black Edytowane 13 Października 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Eschalon: Book I. Zadawaj jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Ok, proszę bardzo: 2779694[/snapback] Toż to Hexplore! Zaraz czegoś poszukam... Nieźle, nieźle :). Pamiętam jeszcze jak w to grałem, mmm... Edytowane 13 Października 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Toż to Hexplore! Zaraz czegoś poszukam... @Vennor - kiedyś nawet miałem oryginał ;) Edytowane 13 Października 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Haha.. ten temat mi uświadomił jaką mam pamięć do nazw ;] w 90% gier, które pojawiły się w temacie grałem, z 10% z tych 90% pamiętam nazwy.. ;) Tu jest tak samo ;] za ch nie mogę sobie rpzypommniec! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Podpowiem, że ma sporo wspólnego z tytułem, który podał Vennor :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 topic sie troche zamrozil , jedna zagadka i jeden dzien schodzi prawie na odgadnieciu ... czyzby za wysoki poziom ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Podpowiem, że ma sporo wspólnego z tytułem, który podał Vennor :roll:La la la....Hexxagon!? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 La la la....Hexxagon!? ;]Się zgadza się :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Się zgadza się :DTe godziny w szkole spędzone na miniclipie na coś się wreszcie przydały ;] Nic trudnego;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...