pc_max Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Franko. Być może był jeszcze dalszy ciąg tytułu ale nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Stare piękne czasy: Nr 1: (Rags To Riches) Nr 2: Niesamowicie mnie wciągneły obie te gierki :rolleyes: Edytowane 6 Listopada 2007 przez piaskoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Nr 2: A-Train Edytowane 6 Listopada 2007 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 po co robic zamieszanie i zadawac po 2 tytuly ?? teraz zeby zadawac trzeba zgadnac 1 czy oba ? to wprowadza chaos w topicu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Popieram. Jeden tytul = jeden zwyciezca = jedna zagadaka od niego dla reszty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) OK. W takim razie ta pierwsza to Rags To Riches :D Druga - Caleb zgadł - A-train wydana przez Maxis P.S. pograłem chwilkę w a-train abandonware + dosbox. Nie chce mi się w to już grać ale klimacik ten tytuł ma nadal :razz: Edytowane 6 Listopada 2007 przez piaskoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 obrazek ktory umiesciles latwo wysledzic :PJak to łatwo? Obrazek taki sam jak inny, jeśli nie znasz tytułu to jak chcesz go znaleźć w wyszukiwarce? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Kamil* Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Jak to łatwo? Obrazek taki sam jak inny, jeśli nie znasz tytułu to jak chcesz go znaleźć w wyszukiwarce? :unsure: Można było chociaż zmienić nazwy plików... atrain1pw3.png rags20to20riches2020thesy8.png :huh: :blink: Edytowane 7 Listopada 2007 przez *Kamil* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Zagadka z mojej strony, niezbyt trudna: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Kamil* Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 nazwa pliku lands.png czy to Lands of Lore ? (jeżeli tak to niech ktoś zadaje.. daje wolną ręke ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Anvil of Dawn to ja dam w takim razie klasyke od CAPCOM ten ekran moglismy ujrzec po pomyslnym ukonczeniu gry, ale nie bylo to za bardzo trudne, ot 30min i kilkanascie zetonow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 nazwa pliku lands.png czy to Lands of Lore ? Podpucha dla naiwnych B-) @Commando - Commando ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) Caleb - ta sama tematyka i styl ale inna gra :) poza tym commando dawalem juz wczesniej ;) Edytowane 9 Listopada 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) Kurcze, mieli w pyte takich gierek ... podaj chociaz platforme ;] - G.I. Joe ? - Code Name: Viper? Edytowane 9 Listopada 2007 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 to nie jest contra? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Oj raczej nie, w Contra (NES) na koncu odlatujemy z wyspy smiglowcem i jest wielke BUM! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 nie, to nie contra ani GIJoe ani Viper .... ehh wstydzcie sie, automat tego byl tak czesty jak metal slug. Podpowiem ze mial wyzszy wyswietlacz niz szerszy i bieglo sie komandosem z gory na dol jak w commando. zreszta widze ze niekt nie przeszedl tej gry bo byscie odrazu poznali... a to klasyk . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) Można było chociaż zmienić nazwy plików... atrain1pw3.png rags20to20riches2020thesy8.png :huh: :blink: LOL rzeczywiście nie zauważyłem :lol: kiedyś imageshack zmieniał nazwy plików na całkowicie inne (albo mi się wydaje) i tym się zasugerowałem ;) Edytowane 9 Listopada 2007 przez piaskoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 ponieważ wymiękacie z screenem z końca może ktoś przypomni sobie jak spojrzy na samiutki początek gry gdy bohater wychodzi z helikoptera :) w grze nie bylo tego czarnego paska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 ponieważ wymiękacie z screenem z końca może ktoś przypomni sobie jak spojrzy na samiutki początek gry gdy bohater wychodzi z helikoptera :) [Obrazek] w grze nie bylo tego czarnego paska. MERCS Jedna z moich ulubionych gierek na Amigę. Niedawno nawet próbowałem znaleźć ją w formacie .adf żeby móc pograć przez WinUAE, ale mi się nie udało :sad: Niech ktoś inny zada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 brawo Niko. jak nie chcesz to ja cos zadam :) powinni znac właściciele Amig i PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Caleb - ta sama tematyka i styl ale inna gra :) poza tym commando dawalem juz wczesniej ;)Widzę że ładnie powielacie czyjes zagadki ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Można było chociaż zmienić nazwy plików... atrain1pw3.png rags20to20riches2020thesy8.png :huh: :blink: Tylko, że ja to zmieniłem, a OpenSource pisał te uwagi pod moim adresem, a nie piaskoona :wink: (którego, jeśli to ta sama osoba co myślę, chciałem w tym miejscu serdecznie pozdrowić i jednocześnie polać mu ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 widze ze sobie odpusciliscie ... ta gra nosila tytul Albion niech zadaje kto pierwszy ten lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 To ja zadam coś prostego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Might & Magic 6 Zadawajta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) zadaje Edytowane 12 Listopada 2007 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) zadaje Hired Guns.. już chyba było co to? Edytowane 12 Listopada 2007 przez yamaykee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) Colonization Następne proszę :) Wróć .. zmylił mnie Indianin :D Civilization :) Edytowane 12 Listopada 2007 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Colonization Następne proszę :) Wróć .. zmylił mnie Indianin :D Civilization :) pierwsza odpowiedz byla dobra - zadajesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...