bociczek Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Odkopuję ale raczej z zagadką opisową, a jeszcze raczej z tym, że poszukuję :) Mianowicie był to RTS, w którym można było łączyć i mutować zwierzęta tj. żabę z tygrysem itp.Black & White 1 i 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Odkopuję ale raczej z zagadką opisową, a jeszcze raczej z tym, że poszukuję :) Mianowicie był to RTS, w którym można było łączyć i mutować zwierzęta tj. żabę z tygrysem itp. Impossible Creatures coś łatwe te zagadki ;) kiedyś się w to zagrywałem. łatwa zagadka ps. przy przewijaniu strony w dół i w górę można zauważyć fajny efekt oczopląsu :] Edytowane 17 Marca 2008 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 To jest coś na Unreal Engine ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Nierealny Kiss:Psycho Circus ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 satou nie :D Limak122 tak i nie ;) wstawiam drugie zdjęcie :razz: może pomoże w odgadnięciu zagadki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Kingpin? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 nie, mogę dla ułatwienia dodać, że gra nie ukazała się w takiej postaci :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Pewnie w ogóle się jeszcze nie ukazała. ;-) ... i wyjdzie "when it's done". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) Po pierwszym screenie poznałem po realistycznym oświetleniu pasującym do Unreal Enigne. Drugi screen jest z jakiejś prezentacji gry, która nigdy nie ukazała się w tej postaci. Wiedziałem, że to Prey :D Edytowane 18 Marca 2008 przez Limak122 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Zgadza sie. Prey. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Dokładnie :] za dużo dałem podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Coś łatwego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Sid Meier's Pirates? Limak122 powinien zadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Sid Meier's Pirates? Limak122 powinien zadać. To nie S-M Pirates. Nie takie łatwe :D Minęło kilka dni od ostatniej zagadki i wpadł mi ten screen podczas grzebania na dysku, więc pomyślałem, że nikt się nie pogniewa jak zapodam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 To nie S-M Pirates. Nie takie łatwe :D Minęło kilka dni od ostatniej zagadki i wpadł mi ten screen podczas grzebania na dysku, więc pomyślałem, że nikt się nie pogniewa jak zapodam :) age of empires 3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) Zadam po tym. Pirates of the Caribbean - Dead Mans Chest albo Pirates! ? Jednak Pirates!. Edytowane 23 Marca 2008 przez Limak122 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Napisałem coś łatwego :) Ale to w sumie mało popularna gra. Podpowiedź. Akcja zaczyna się w 18 wieku. Na początku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) Anno 1701 :) Podpowiedź pomogła ale właściwie to tak myślałem :> Nie chciałem tylko strzelać. Edytowane 23 Marca 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...