Gość CBZ Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) nie , to byl cytat twojego obrazka ktory w cytacie sie nie wyswietla wiec dopisalem zebys zmienil serwer gdzie wrzucasz obrazki bo to g.o.w.n.o nie dziala :P :) Hehe, dodalem wczesniej jako zalacznik do posta, teraz imageshack ;) Podam odpowiedz: Stunt Kids ;) Niech ktos inny zada, bo ja teraz bede malo w ciagu dnia, poprzestawiali mi grafik i musze tyrac od rana do popoludnia :) Pozdrawiam i dobranoc ;) Edytowane 21 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WeqWeq Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) [img.]http://img296.imageshack.us/img296/4818/74682838wu6.jpg[/img] jedi knight 2:jedi academy Arcade, klasyka :) Nie cytujemy takich dużych obrazków! - moderator leborg - zgadles, U.N. Squadron Edytowane 21 Września 2007 przez WeqWeq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Area88 (UN Squadron) kk, już szukam ;> Tip: Jeden z wymiataczy na ps2. Tak, to ico. Zadajesz;> Edytowane 21 Września 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) ico? proszę bardzo: edit: no co jest? ;) przecież to łatwe ~~ Edytowane 21 Września 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Ridge racer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WeqWeq Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) ico? proszę bardzo: edit: no co jest? ;) przecież to łatwe ~~ MSR- Metropolis Street Racer - wszedzie poznam grafike z DC :D nie powiem z jakiej platformy bo to by bylo za łatwe :P za trudne ? no co jest ? :) PODPOWIEDŹ : na platforme segi , tytuł o zemście :P , macie dodatkowy screen The Revenge of Shinobi - wkoncu ktoś zgadł ... Edytowane 21 Września 2007 przez WeqWeq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 za trudne ? no co jest ? :) Daj jakas podpowiedz i nie cytuj obrazkow nastepnym razem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) The Revenge of Shinobi jedziemy dalej: Edytowane 21 Września 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) Brix EDIT: Battle Bugs, zgadza się. Edytowane 23 Września 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 i temat stanal :] nikt nie wie.. lepiej zadaj co innego bo ja tez nie mam zielonego pojecia.. gierki nigdy nie widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Tak to jest jak sie puszcza same starocie... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Battle Bugs ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Battle Bugs ?Tak. Zadajesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 No to lecim... kto nie grał ten paua :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Bruce Lee , sam chcialem zadac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 nie jest kwestia czy ktos gral.. ale czy jeszcze kojazy tytul XD ja wiem ze gralem tyle powiem ..heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 p3dzi0r - true, zadajesz ;] c64 rządzi ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Dobra jak juz mi zabrales ulubionego bruce lee to walne to, tez kultowa gra ;] http://img257.imageshack.us/my.php?image=grajy6.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Rick Dangerous 2 EDIT: ew 1. Edytowane 23 Września 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Rick Dangerous hehehe... Devil szybszy troszkę a tuż przed wrzuceniem odpowiedzi odświeżyłem dla pewności stronkę. ;) Edytowane 23 Września 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Dobra jak juz mi zabrales ulubionego bruce lee to walne to, tez kultowa gra ;] http://img257.imageshack.us/my.php?image=grajy6.png Rick Dangerous 1,2 czy ktorys tam :) Edytowane 23 Września 2007 przez Avatar25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Zdaje się że byłem pierwszy ,więc zaraz zadam. Jak dla mnie również dobra gra. Chociaż wielu uważa że to bardziej dla bab :) EDIT: Bartolomius zgadza się. Edytowane 23 Września 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 The Legend Of Kyrandia 2: Hand Of Fate, zadawaj jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Równie dobry tytuł. Przy tej grze spędziłem mnóstwo godzin i dostawałem białej gorączki jak nie mogłem przejść pewnego etapu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Fury of the Furries. Zaraz zadam. ;) Edit: Podpowiem, że w nazwie jest słówko, które ludzie z Id Software mocno wypromowali. ;) Ciekawostka: oryginalnej gry nie dało się przejść, gdyż brakowało w instrukcji kodów, które należało wpisać przed opuszczeniem pierwszej krainy. Nieźle nie? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Ishar lub Ishar 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Ok, niech będzie. Choć interesował mnie również podtytuł. Stąd ten tekst o Id Software. Zadajesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Tak to jest jak sie puszcza same starocie... :PBez przesady, taki np. Ishar wyszedł dwa lata wcześniej niż Battle Bugs :wink: A z nowszych gierek można by dawać jedynie wycinki screenów żeby nie było za łatwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 ishar 2 walktrhrough pelny tytul, teraz cos naprawde fajnego, ta gra mnie wciagnela xD podpowiedz : nie jest to GTA ;] a ten napój to moze byc piwo xD http://img146.imageshack.us/my.php?image=34489256mg0.jpg http://img241.imageshack.us/my.php?image=19648096eo3.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...