Winternight Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Pobrałem Acronis Disk Director mógłby mi ktoś w skrócie wyjaśnić jak go użyć? Na pierwszym dysku mam 3 partycje w tym jedną ze systemem. C:/ tu mam tylko system (partycja ma 117Gb); K:/ jest pusta (ma 170Gb) ; L:/ jest pusta (ma 10Gb). Chciałbym na partycji C:/ mieć tylko system i jej wielkość zmienić na 10Gb. Partycję K:/ i L:/ połączyć w jedną i dołożyć do tego resztę która zostałaby z partycji C:/. Ogólnie ma to wyglądać tak (na jednym dysku): C:/ - 10Gb K:/ - 287Gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Hmm.. Tego programu co masz nie używałem, więc nie wiem, na jakiej zasadzie on działa - nie znam nawet jego interface'u. Wiem, że robiłem coś podobnego kilka razy przy użyciu Partition Magic'a - jego obsługa jest raczej intuicyjna, więc nie powinieneś mieć problemów - jedynym minusem jest to, że niestety nie jest darmowy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...