izar Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Witam Niedługo cieszyłem się moją nową kartą, bo dokładnie przez 2 godziny. Proszę o pomoc doświadczonych użytkowników forum, to znaczy o diagnoze. Ge force Asus 8600 GT chodził dobrze jakieś 2 godziny w grze i benchmarku, nagle pojawiły się kolory i to był już początek problemów. Zrestartowałem komp, windows zaczął się wgrywać i przestał, a ekran zgasł i wyłączył się . Więc uruchomiłem system w safe mode, ale nawet tutaj pojawiają się kolory, artefakty , smugi jakieś. Odinstalowałem drivery, wyczyściłem driver cleanerem pro. Zainstalowałem ponownie sterowniki i w momencie instalacji ekran zgasł. No to wreszcie sformatowałem cały system i postawiłem od nowa, ale nawet podczas instalacji i w biosie pojawiają się zdublowane litery , jakieś dziwne symbole, fałszywe kolory. Wreszccie się porządnie wkurzyłem, wywaliłem kartę i podpiałem monitor do karty zintegrowanej z płytą. Wszystko tutaj pieknie chodzi, nawet dla pewności puściłem ortosa na godzine. Będę musiał odesłać kartę do serwisu, ale mam do was pytanie koledzy , czy to aby napewno karta jest uszkodzona? Przypominam że pięknie chodziła bez żadnych zwisów przez ponad 2 godziny w benchmarkach i w Call of Duty2. Później zaczęło się wszystko sypać. Pomocy, co robić , odsyłać czy coś kombinować? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wncvirus Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 moze najpierw sproboj na innym kompie ja podpiac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...