Skocz do zawartości
muchaszi

Problem Z Directx

Rekomendowane odpowiedzi

witam ma problem z directx obecnie na kompie mam 9.0c a kupiłem moha pacyfic asalut podczas instalacji wyskakuje mi że moja karta graficzna nie obsługuje directx (geforce mx 4400) <_< :mad: przeinstalowywałem go i teraz info podczas instalacji zmienilo sie że albo moja karta nie obsługuje directx lub nie mam ainstalowanego 8.1 lub nowszy :mur: o co hodzi please hellllp :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdopodobnie o kartę graficzną - 4mx440 obsługuje zdaje sie tylko dx 7.1

Minimum Configuration

= Windows XP or Windows 2000

= 1.5 Ghz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor

= 512 MB RAM

= 3D video card with 64+ MB video memory which fully supports

DirectX 8.1

= At least 3.0 GB free space on your hard drive for Standard

Edition, and 4.5 GB free space for Director's Edition.

btw. nie pamiętam już na czym (ale na niczym słabszym niż radek 9600) probowałem kiedyś w to popykać - zirytowałem się tylko - niezależnie od detali czkało, a na najniższych wyglądało koszmarnie.

A jeszcze bardziej sie wkurzyłem jak mi kumpel powiedział że na ps2 chodzi piknie płynnie - super konwersja :-| Tak, że w sumie strach pomyśleć jak by to łaziło na 4 mx (tyż miałem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi