Radzyn Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Witam! Mam PC-ta jak w sygnaturze ale potrzebuję laptopa nie drogiego do max 1200 zeta. Będzie na nim zapewne z nowszych wersji jakieś distro Linuxa (Pewnie Ubuntu ;) ) no i do wardrivingu Backtrack 2.Ewentualnie Windows 2000 pro lub Windows Server 2003. Oczywiście aby było wejście PCMCIA. No i zastosowanie dla zwykłego użytkownika jak pisanie notatek na studia czy gromadzenie zdjęć. Jaki taki laptop w granicach 1200 złotych polecacie? Da rade do tej ceny znaleźć laptop do takich zastosowań? http://allegro.pl/item242938564_super_maly...dvd_rw_12_.html może taki? Edytowane 14 Września 2007 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Moze umieszczaj watki gdzie trzeba? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Moze umieszczaj watki gdzie trzeba? <_< Sorrka sorrka po długiej nie obecności z lekka się pogubiłem i pospieszyłem Jeszcze mam pytanko do Palmtopów czy do tej ceny może będzie najlepsze rozwiązanie kupno palmtopa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...