tomybb Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Witam!! w jaki sposob moge wyzerowac SMARTa: wiem ze za pomoca zmiany firmware, ale to raczej odpada, podobno tez przez wyzerowanie dysku ale niestety nie pomoglo czy istnieja jeszcze jakies inne metody?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 A po co? Masz zamiar może sprzedać dysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomybb Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 nie! mam problem z kontrolerem IDE badz z tasma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 I co ma do tego SMART? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 nie! mam problem z kontrolerem IDE badz z tasma W takim razie obserwuj, czy dany parametr rośnie - jak tak to dalej jest coś nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomybb Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 a czy nie bedzie tak gdy dany blad bedzie sie utrzymywal na stalym poziomie to SMART nie bedzie rosnol a blad i tak bedzie wystepowal???? Wolalbym zaczacz od zera a czy nie bedzie tak gdy dany blad bedzie sie utrzymywal na stalym poziomie to SMART nie bedzie rosnol a blad i tak bedzie wystepowal???? Wolalbym zaczacz od zera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Nie bedzie, bo cyferki w SMART to nie zaden poziom, tylko ilosc bledow - jesli bledow bedzie przybywac, licznik bedzie rosnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...