jonathan Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Ale 350h Ci z zycia zabralo, wiec jak tu mowic ze jest nudne?? Wiem wiem 350 to wcale nie tak duzo :P Ale biorac pod uwage ze gra sie po 2 godzinki dziennie ;] daje to niezly wynik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Znudził sie po tych 350 h ;p. Gra moim zdaniem świetna w każdym detalu i bardzo dobrze ze sie tak sprzedała (i na konsole i pieca). Bardzo dobra grafa, bardzo dobry dźwięk, dobra optymalizacja (o ile mamy dwa jaja ;d), dobry i wciągający sp (zupełnie jak film momentami) no i świetne mp :) i co ważne w fpsie bardzo dobre użycie broni i ich realoady ;]. Myślałem ze treyach zwali coda ale oprócz AI to źle to nie wygląda. Mp mimo pojazdów też mi sie podoba ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 pojazdy pojazdy Jakze ostatnio to popularne i wszechobecne zwlaszcza przy omawianiu tytulow ktore sie jeszcze nie ukazaly ;] Mi tam cod4 bardzo sie podobal podobnie jak cod1 Mysle ze ten takze zabierze mi kilka dni z zycia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Hahahahaha tak nudna... Rzeczywiscie 90% graczy tak sie zanudzila ze przechodzila ja po 2-3 razy ;] Nazekanie na skrypty itd, ale grywalnosc spora Ciesze sie ze pokazuje 5 Kolejny CoD do kolekcji ;] 2-3 razy ciekawe? To mp da się przejść :P Że wam się podoba to wasza sprawa, ale dla mnie ta gra jest zwyczajnie nudna. Do cod1 i 2 jej dużo brakuje pod względem tym względem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 2-3 razy ciekawe? To mp da się przejść :P Że wam się podoba to wasza sprawa, ale dla mnie ta gra jest zwyczajnie nudna. Do cod1 i 2 jej dużo brakuje pod względem tym względem. O gustach i guscikach gadac nie bedziemy... Kazdy lubi co innego ja mam 430 godzin w CoD'a zrobione, i nie chce mi sie juz w nia grac za cholere, i bardzo dobrze ze CoD5 wychodzi, akurat ;] kupie oryginala, i to jeszcze w przedpremierze, kupilem CoD'a4 w dzien premiery za 82 zl w empiku takze zle nie jest :), Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Żeby nie skłamać to napisze, że COD4 wcale mnie nie znudził co raczej zmęczył ;) Nie idzie mi na MP już tak dobrze. A iewałem taki okres, że osiągałem naprawdę niezłe staty i to wcale nienabite HELI czy nalotami, jak niektóre kampy to robią. Kampić też nie kampiłem. No może jak trzeba było przeładować czy chwile "ochłonąć". Kto grał w HC na 32 sloty + heli + naloty to wie o co mi chodzi ;) Co do COD5 to te nowe perki idzie przeżyć. Ponoć pieski sprawują się świetnie odciągając przeciwnika od Ciebie na jakąś chwilę. Pomysł wzięty z COD4, który widocznie był w planach już wcześniej, ale nie wprowadzili go w 4 ze względu na realia. S.A.S raczej nie biega z psami u boku. To samo Marines ;) Zabawa z pojazdami mnie ogólnie nie cieszy w grach FPP, ale mogę to jakoś ścierpieć. Bylebym nie ja siedział za kierownicą, a przy karabinie ;). Grałem w COD3 i podejrzewam, że będzie tu podobnie z pojazdami. Czyli 2 stanowiska kierowca+strzelec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 (edytowane) dobra optymalizacja (o ile mamy dwa jaja ;d)na jednym jaju a64, 9700pro i chyba 1gb(+) ram, gra hulała mi pięknie w SP, za multi brałem się już z innym sprzetem Edytowane 17 Października 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Cod1 + UO to było coś, później uproszczona 2ka (walenie headów sniperą bez celowania, odnawiające się życie) no i 4ka, która zrobiła bardzo dobre pierwsze wrażenie, ale szybko mi się znudziła (perki popsuły całą grywalność, poza tym jakieś heli itp. - beznadzieja) - mowa o mp oczywiście, bo sp przeszedłem dla zasady, żeby zobaczyć ile to skryptów nowych nawrzucali. Teraz piątka, cod się zeszmacił, odcinanie kuponów od sławnego tytułu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Cod1 + UO to było coś, później uproszczona 2ka (walenie headów sniperą bez celowania, odnawiające się życie) no i 4ka, która zrobiła bardzo dobre pierwsze wrażenie, ale szybko mi się znudziła (perki popsuły całą grywalność, poza tym jakieś heli itp. - beznadzieja) - mowa o mp oczywiście, bo sp przeszedłem dla zasady, żeby zobaczyć ile to skryptów nowych nawrzucali. Teraz piątka, cod się zeszmacił, odcinanie kuponów od sławnego tytułu...Graj na serwach z modami (nazwy zapomniałem) albo tam gdzie nie heli nie ma ammo i nie ma airstikeków. ;] HiS Ja na a64 + 7900gs miałem w demie takie lagi ze aż głowa boli. Bardzo czesto spadało do 10-15 fps ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 w przypadku 9700 jest różnica - dx9b (SM2.0) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 (edytowane) No tak, więc wymagania chyba mniejsze. yuucOm to dziwne, bo kiedyś grałem w COD4 na Radku x1950PRO+ A64 3000 (2.4 ghz) i nie miałem lagów i spadków FPS w MP, a grałem na wysokich detalach. Co prawda spadało czasem do tych 35-45 klatek, ale nie przypominam sobie by było mniej niż 30 FPS. A X1950 PRO wydajnościowo jest zbliżone do 7900GS. Ogólnie optymalizacja tego silnika jest dobra, więc COD5 spokojnie powinien śmigać na podobnych zestawach. Edytowane 17 Października 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Graj na serwach z modami (nazwy zapomniałem) albo tam gdzie nie heli nie ma ammo i nie ma airstikeków. ;] HiS Ja na a64 + 7900gs miałem w demie takie lagi ze aż głowa boli. Bardzo czesto spadało do 10-15 fps ;]. Polecam PROMOD ewentualnie PAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Polecam PROMOD ewentualnie PAMWłaśnie o promode i pam (cb) mi chodziło ;). Devil Nie pamietasz chyba testów cod4 w różnych portalach :P. Radosław zjadał 7900gs, był prawie dwa razy szybszy (tam gdzie 7900gs miał 30 fps radek miał 45 ;)). 1950 pro jest zbliżone to 7900gs ale nie we wszystkich grach i właśnie w codzie było dużo lepsze ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Polecam PROMOD ewentualnie PAM OT: A te mody dostepne sa rowniez na HC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 obilo mi sie o ucho, ze mozna nabyc key do betatestow. moze to ktos potwierdzic? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 a masz konsolę? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 jak ktoś chce keya to mogę się podzielić :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 a masz konsolę? ...a czy to dzial konsole? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) :rolleyes: domyśl się... beta jest dla xboxa Nierealny@ właśnie (; keya dostałem już dość dawno (X360), ale o wersji beta dla pc jakoś cicho... Edytowane 18 Października 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 i pc. keye już są tylko jakoś klienta nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 :rolleyes: domyśl się... beta jest dla xboxa jak widac dla pc tez jest. tak trudno to zrozumiec? konsole to nie caly swiat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
לוק Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 i pc. keye już są tylko jakoś klienta nie ma.to ja poprosze lukaszrobert@op.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 ja też: rmvbhd@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) to ja poprosze lukaszrobert@op.pl jak ktoś odstąpi wam swój jedyny klucz. inna sprawa że narazie w profilu widzę tylko XBOX BETA Key Code: ... instalka i klucze dla PC PC players, your BETA is coming up! Stay tuned and keep checking CallOfDuty.com for updates coming shortly.news z 10.10, dziś mamy 19.10 i cisza..., a premiera gry jest zapowiedziana na 11 listopada 2008 więc po co już w ogóle wypuszczać betę dla PC ? niech już to będzie ogólnodostępne demo. Edytowane 19 Października 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
לוק Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) jak ktoś odstąpi wam swój jedyny klucz. inna sprawa że narazie w profilu widzę tylko XBOX BETA Key Code: ... instalka i klucze dla PC news z 10.10, dziś mamy 19.10 i cisza..., a premiera gry jest zapowiedziana na 11 listopada 2008 więc po co już w ogóle wypuszczać betę dla PC ? niech już to będzie ogólnodostępne demo. ja wiem, sledze na biezaco na stronie i nikt jeszcze nie ma ogólnie dostepną droga zaproszen do PC, przypuszczam tez ze wszytko jest juz zapiete na ostatni guzik, sam treyarch w jakims newsie napisał ze wyslal kilka zaproszen do szczesliwców i sobie juz testuja, ale udostepni dalsze lada chwila wiec pomyslałem ze Nierealny ma jakies daleko siegajace koneksje i zaproszenie juz ma ale chyba to nierealne:D i w sumie bardzo dobry pomysł, kazdy sobie potestuje kilka dni i jak mu sie spodoba to kupi, z tego co wyczytałem to zaproszenia nie beda limitowane wiec kazdy kto sie zarejestrował do tej pory powinien dostac , a pozniej tuz przed premierą i tak wszsytkie klucze zostana anulowane i bedziesz musiał kupic full-ke, ja osobiscie wole sobie popykac w multi zamiast marnego dema w singlu, przytocze tylko sytuacje z COD4 i badziewnym demkiem nie oddajacym gry w najmniejszym stopniu, Edytowane 19 Października 2008 przez lukaszrobert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 ja takze poprosze chs18@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 trochę mnie źle zrozumieliście :D chodziło mi o rozdanie kluczy do X0 :P swoją drogą keya do pc wersji też mam :D tylko co z tego jak po wpisaniu go na głównej stronie jedynie co mogę zrobić to pobrać kilka tapet :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Cod1 + UO to było coś, później uproszczona 2ka (walenie headów sniperą bez celowania, odnawiające się życie) no i 4ka, która zrobiła bardzo dobre pierwsze wrażenie, ale szybko mi się znudziła (perki popsuły całą grywalność, poza tym jakieś heli itp. - beznadzieja) - mowa o mp oczywiście, bo sp przeszedłem dla zasady, żeby zobaczyć ile to skryptów nowych nawrzucali. Teraz piątka, cod się zeszmacił, odcinanie kuponów od sławnego tytułu... Niestety, ale podpisuję się całkowicie pod postem ath. Z gry w którą można było grac 2000 h, robią sprzedajny cyrk. Call of Duty skończyło się wraz z wyjściem drugiej części. Znowu będzie zabawa w wyłączanie wszystkiego w lidze, spory którego perka zostawić, czy wyłączyć jednego czy dwa psy itp. ŻENADA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 http://www.callofduty.com/intel/156 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 NA fileplanet pojawił się klient bety więc pewnie na dniach zacznie się rozdawanie kluczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...