kuebk Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 NA fileplanet pojawił się klient bety więc pewnie na dniach zacznie się rozdawanie kluczy. Mozesz dokladnie podlinkowac, bo cos nie moge znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) Call of duty 5 klient Klienta mam czekam na keye Hmm tak jakby przestały działać być może pospieszyli się z tą betą, ale zdążyłem ściągnąć ewentualnie mogę wrzucić na rapida. Edytowane 28 Października 2008 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Jeśli można to też poproszę o keya ;) manhunt13(at)gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Ja też proszę key do PC: rmvbhd@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 mi teżkeya mi też! gonzoou(at)o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 a zarejestrować się to nie łaska? www.callofduty.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Beta ma być open więc wystarczy się zarejestrować, a klienta można pobrać stąd, ale nie sprawdzałem http://forum.i3d.net/downloads.php?do=file...nl&act=down Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Beta ma być open więc wystarczy się zarejestrować, a klienta można pobrać stąd, ale nie sprawdzałem http://forum.i3d.net/downloads.php?do=file...nl&act=down UWAGA! Plik jest zaszyfrowany, więc aby go pobrać i rozszyfrować jego zawartość musicie mieć konto na fileplanet.com oraz pobrać plik za pomocą "Download Managera" Zrodlo: http://www.callofduty.pl/index.php?option=...&Itemid=118. Sztandar mozesz to potwierdzic? Czy dziala to normalnie bez cudow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 o tej wstawce napisane jest tu http://forum.i3d.net/downloads.php?do=file&id=1735 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 o tej wstawce napisane jest tu http://forum.i3d.net/downloads.php?do=file&id=1735 Szkoda tylko ze nie pisze czy wszyscy uzytkownicy fileplanet dostana te hasla od razu czy w pewnym opoznieniu w stosunku do uzytkownikow ktorzy sobie tam jakis tam abonament u nich wykupili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobot Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 ma ktos moze keya i by sie podzielil? xD em: matron@onet.eu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) ściągnę i zobaczę jak będzie [; link najlepiej wkleić do akceleratora i czekać aż się zwolni kilka slotów (jeśli zajęte) bo z jednego połączenia idzie jak krew z nosa. ftp://ftp.i3d.net/Games/Call%20of%20Duty%....dlmpartial.rar Edytowane 28 Października 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) ma ktos moze keya i by sie podzielil? xD em: matron@onet.eu A moze by tak przeczytac kilka postow zanim sie cokolwiek napisze? Hi there, We see that you have downloaded the encrypted file for the Call of Duty PC multiplayer beta outside of the pre-load process. Please be aware that you will not be able to unlock this file without going through the correct process. Please use the link below to download the unencrypted file. http://www.fileplanet.com/files/190000/193782.shtml We apologize for the inconvenience but wanted to make sure you get to play as soon as possible. Gameplay will begin at noon (12:00pm PST) TODAY! Sincerely, -The FilePlanet Team Ja przed chwila dostalem cos takiego - i faktycznie da sie sciagac z tego linka. :) Edytowane 28 Października 2008 przez kuebk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Z fileplanet mi nie działa właśnei ściągam z tego drugiego linka co dałem i zobacze, tak czy inaczej keyów jeszcze nie rozdawali, ale pewnie lada chwila skoro pojawił się klient. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Zarejestrowałem się przed chwilką: * Your email address has been confirmed. You can log in to your account below. Thank you for activating your CallofDuty.com account. Here is your unique PC CD-Key for the Call of Duty: World at War Multiplayer Beta: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx To ensure that you don't lose this key, an email has been sent to the email address you provided and your profile has automatically been updated. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Ja też już mam swój Klucz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 każdy kto się zarejestrował automatycznie dostaje cd key beta klient http://www.gamershell.com/download_34684.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) [ciach!]a, macie taki problem ze nie mozecie sie zalogowac na callofduty.com? Ja jak chce sie zalogowac to mnei przenosi do formularza rejestracji ale co ciekawe formularz juz jest wypelniony tymi danymi co mialem w profilu swoim. BTW: Ma ktos moze wiecej niz jeden klucz tak zeby mogl odstapic? Edytowane 28 Października 2008 przez kuebk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Dobra pograłem dwie godzinki i cóż mogę powiedzieć, mam powiem szczerze mieszane odczucia. Z jednej strony gra się bardzo przyjemnie, mapy ciekawe, grafika piękna, z drugiej strony czuję się jakbym grał w moda CoD 4, podobieństwa są wszędzie, począwszy od menu, wyszukiwarkę serwerów, a nawet mapy wydają się być przeróbkami map z CoD-a 4. Nie ma żadnej rewolucji więc cena ponad 100 zł wydaje mi się być zbyt wysoka jak za taki produkt. No cóż czekam na wasze odczucia z bety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Co do tych przerobionych map z COD4 to całkiem możliwe. Bo już w 4 mogliśmy grać na takich mapach jak Chinatown. Jest to Carentan przerobiona z COD2 ( z COD 1 chyba również). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) Jak na moda to taki nawet, moze nawet fajny. Jak na pelnowartosciowy produkt to na pewno nie za 120zl, maks 70zl. W sumie to tak myslalem ze Treyarch popsuje ta gre. Edytowane 29 Października 2008 przez kuebk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Wie ktoś czy wersja kolekcjonerska będzie w Polsce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Gralem dzis w nocy ze 3h w bete, gra sie dosc fajnie, mapki sa troche male niektore, ale moga byc. Odglosy broni jak dla mnie rewelacja. Ostrzal po 5 killach czy psy po 7 rewelka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Gralem dzis w nocy ze 3h w bete, gra sie dosc fajnie, mapki sa troche male niektore, ale moga byc. Odglosy broni jak dla mnie rewelacja. Ostrzal po 5 killach czy psy po 7 rewelka :) Pierwsza rzecz do wyłączenia w pełnej wersji. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 mi to pasuje, choć zapewne powstaną mody dla tych którzy tego nie chcą, zresztą równie dobrze można całkowicie wył perki i będzie równy, "czysty", multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 A mi to nie przeszkadza i chce zeby to zostalo. Nie kazdy i nie zawsze jest w stanie zrobic 5 czy 7 killi. Dla tych ktorzy osiagna 5 czy 7 killi powinna byc nagroda... moglo by byc jeszcze cos osobnego za np. multikill ;D Jak grasz z kims jak rowny z rownym to ani nalotow ani psow nie zobaczysz a jesli ktos jest slabszy i to oglada to niech sie podszkoli takie jest moje zdanie na ten temat. Niechce nikogo urazic, ale naprawde podoba mi sie ten pomysl. Sam gram w CoD4 z ktorego to jest zaczerpniete i gram bardzo przecietnie bo nie mam czasu na gre. Ale jest ktos jest slaby to ma do wyboru wiele serverow. Mnie te dodatkowe opcje w ogole nie zrazaja ani nie odstraszaja, wole to niz wallhacka i kolesa ktory miezy mnie przez sciany. A z takimi gramy na codzien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Grałem chwilke w bete. No i stwierdzam ze rzut granatem czy przyblizenie lunety dziala zbyt wolno. Porownując do COD4. + urywa nogi :) + wystarczy kilka strzałow by zabic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 + urywa nogi :)i łapki też :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Wszystko to co napisaliscie nie zmienia faktu ze zrobili moda do cod4 i wydadza go jako cod5 - mowie oczywscie o mp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 to w sumie nie wiem czy dobrze zrobilem robiąc preordera....jak to wyglada jak mod... japonce ładnie sie palą?są katany itepe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...