yuucOm Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 i to mnie najbardziej martwi... Na h*ja dali taką cene ? to powinno kosztować 59 zł max... Poczekam aż stanieje bo to rzeczywiście wygląda jak mod do Cod4 (sp mnie raczej mało interesuje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) to w sumie nie wiem czy dobrze zrobilem robiąc preordera....jak to wyglada jak mod... japonce ładnie sie palą?są katany itepe? Katan nie ma - jest tylko mozliwosc pociagniecia kogos z kosy [dziala identycznie jak w cod4], z tego co widze to miotacza ognia w mp nie ma. Piszac dalej to nic ciekawego sie nie moge doszukac w nowym codzie. Grafika gorsza, dzwiek gorszy - no niby jest to beta ale jakby nie patrzec to nie ma co cudow oczekiwac ze gra sie poprawi o milard % w wersji finalnej. Co jak co ale jak CODa nie zrobi IW to nie jest to COD. i to mnie najbardziej martwi... Na h*ja dali taką cene ? to powinno kosztować 59 zł max... Poczekam aż stanieje bo to rzeczywiście wygląda jak mod do Cod4 (sp mnie raczej mało interesuje). Pewnie w treyarchu pomysleli ze ksresuja to co jest w innych realiach i sie nachapia. Edytowane 29 Października 2008 przez kuebk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Moze ktos wie kto jest glosem w marines ? Wydaje mi sie ze to Kiefer Sutherland, ale pewnosci nie mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Jestem po kilkugodzinnej sesji, napisz coś od siebie. :) -hardcore do dopracowania, po prostu jakoś słaba różnica między normalem, dużo pestek trzeba władować, żeby gościa położyć -obrażenie - super sprawa, flaczki ładnie latają ;p -fajne efekty po zginięciu sponsorowanym przez granat i pocisk czołgu :) replay z killcama pokazuje, jak wróg rzucał granat po czym kamera leci za granatem, bardzo efektowne -fajne efekty graficzne, np. po mołotowie, granatach błyskowych, ogólnie na + tylko dla mnie wciąż ta gra tak jak cod4 jest trochę wyblakła z kolorów i wypłowiała, że to tak nazwę -jedna mapka z czołgami, no fajnie, ale imo ona jest za mała na to i dodane są trochę na siłę, liczę na jakieś otwarte przestrzenie w stylu mapek z uo -tak jak pisałem lepsza grafa no i większe wymagania, słabsze maszynki muszą zjechać trochę z ustawieniami Na razie mam mieszane uczucia, obawiam się, że znudzi się tak szybko jak 4ka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Jak gra jest podobna do cod 4 to pewnie do cod 4 powstaną mapy takie jak w cod 5. W cod 4 w multi są mapy i giwery z cod 2. Ktoś takie mody robi i pewnie zmocują cod 4 na cod 5. Cena tej gry to jakieś nie porozumienie jak na razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Moze ktos wie kto jest glosem w marines ? Wydaje mi sie ze to Kiefer Sutherland, ale pewnosci nie mam :) Dobrze ci się wydaje. Głos podkłada jeszcze Gary Oldman. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusr Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Czy tylko ja nie mogę odpalić tej bety ? Ręce mi opadają odpałam czarny ekran i koniec eh.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Hmm teraz wlazłem na jakiś inny serwer HC i już się ginie za pierwszym razem, może coś w ustawieniach. :) No i system invite jest fajny. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Czy tylko ja nie mogę odpalić tej bety ? Ręce mi opadają odpałam czarny ekran i koniec eh.. :/a w safe mode probowal? stery najnowsze niech sobie wgra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyna Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 z tego co widze to miotacza ognia w mp nie ma.Jest, tylko musisz natrzaskac 65 lvl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garrett76 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 ładne toto, ale cena naprawde masakruje... 50% niz za cod4? Zgroza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Jest, tylko musisz natrzaskac 65 lvl Faktycznie jest, nie patrzalem po perkach - myslalem ze bedzie jako bron a nie jako perk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) Czy tylko ja nie mogę odpalić tej bety ? Ręce mi opadają odpałam czarny ekran i koniec eh.. :/Ja też - nie lubi sie z gf7 ? <_< Edytowane 29 Października 2008 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias173 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Jestem już po chrzcie Najnowszy CoD spodobał mi się,nawet bardzo.Multi wciąga,jak zwykle. Wbiłem się na mapę,ja i jakiś kolo.Trochę pogadałem (byłem snajperem) i typ był z Ukrainy.Aż żal strzelać do brata zza miedzy... To była mapa z czołgami,całkiem fajny motyw.Jak strzelisz,to na chwilkę twoja maszyna pojawia się na mapie.Tak wrobiłem gościa... :wink: Grafika jest miła (odpadające kulasy...),podobać się może mapka Castle z ogrodem.Chociaż troszkę małe są te mapki.Mam nadzieję,że poprawią. Fajne są wszelkiego rodzaju głosy,wystrzały i tupanie.Chociaż w "4" było ciut lepiej. Miłym akcentem jest chowanie się po budynkach.Aczkolwiek czasami trzeba łazić po schodach,a tam czekają "ziomy". Gra będzie solidna,a teraz zaciągam się do Wermachtu. :huh: PS.Dostałem key-a od ręki.Wybrałem tylko,że jestem z USA. Kumpel wziął Polskę i key-a ni widu,ni słychu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) A ja nie mogę wejść na żaden serwer :( Wywala komunikat: "Authentication failed" :( ( Za to na strone CoD loguję się bez problemu, w grze zresztą też jestem online . O co biega ? Edytowane 29 Października 2008 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 po jakim czasie dostaliscie account confirmation na maila ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Od razu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 ja nie dostalem, a jak poprosilem o haslo do konta na maila to dostalem od razu... buuu!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 ja nie dostalem, a jak poprosilem o haslo do konta na maila to dostalem od razu... buuu!!! Konta wcale nie trzeba potwierdzac. :P Zakladasz, logujesz sie i masz haslo w profilu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Yyy niby kiedy przyjdzie mi key..? Z meilem potwierdzającym? Jak tak to nie przyszedł.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 O tu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) Dobra. Jest tak. Ściągnąłem bete. Zainstalowałem, i wyskakuje błąd bo się nie chce włączyć. :< Może ktoś pomóc ? Edytowane 29 Października 2008 przez goru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 E, ja nie dostałem żadnego maila z kluczem :(. Tylko na początku do weryfikacji konta. Wreszcie się podłączyłem. Wygląda na to, że serwery są czułe na słabe łącze i często mam znaczek "connection problem/interrupted" czy jakoś tak. Dlatego też nie dało rady wejść na serwery i wywalało błąd autoryzacji. Co do gry, to akcja dość szybka (ostatnio grałem tylko w DoD, więc może dlatego), łatwo zginąć, ale też i łatwo zabić. Mapki faktycznie małe, co też wpływa na szybkość akcji, ale np: już na castle 3v3 grało się całkiem przyjemnie. Grafika trochę może za bardzo cukierkowa jak na wojnę przystało. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Partyjka zakończona, 14 lvl, nawet mi się podoba, jednak wolę klimaty IIWŚ niż współczesność w fpp. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Dobra. Jest tak. Ściągnąłem bete. Zainstalowałem, i wyskakuje błąd bo się nie chce włączyć. :< Może ktoś pomóc ? Mam to samo :mur: Dołączam się do prośby! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reyals Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Wylaczyc GX 2.0 w panelu asusa. Ten asus xonar dx to gowno jakich malo... wymieniam ten szajs na jakas normalna karte bo ciagle sa jakies problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 uu.. jest haselko, smiga, strzela... fajne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Wylaczyc GX 2.0 w panelu asusa. Ten asus xonar dx to gowno jakich malo... wymieniam ten szajs na jakas normalna karte bo ciagle sa jakies problemy. A gdzie ten GX 2.0 tak dokładnie jest? Edytowane 30 Października 2008 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Nie mam nic z Asusa... Oco Ci chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Jak rozwiązać problem jaki ma goru? Bo Właczam gre zaraz mam czarny ekran potem że trzeba zamknąć program i wyskakuje takich komunikat jak userowi goru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...