Dylo Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Witam mam problem z dyskiem Seagate 160 GB ST3160815A otóż nie moge w żaden sposób ustawić go na master tylko ustawia sie na slave próbowałem zworkami itd. i nic jest jakaś opcja w biosie za pomocą której można to ustawić?? Płyta główna to Asrock K7NF2 -Raid Proszę o poradę jednak źle zworek podłączyłem Edytowane 14 Września 2007 przez Dylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Witam mam problem z dyskiem Seagate 160 GB ST3160815A otóż nie moge w żaden sposób ustawić go na master tylko ustawia sie na slave próbowałem zworkami itd. i nic jest jakaś opcja w biosie za pomocą której można to ustawić?? Płyta główna to Asrock K7NF2 -Raid Proszę o poradę -> http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;#entry2740270 Na którym kanale IDE masz podłączony dysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...