The_Structor Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Przez miesiąc (około) próbowałem dobrać części do desktopa, jednak stwierdziłem że wolę dołożyć 1000 PLN i mieć coś przenośnego. Najbardziej zależy mi na mobilności, tak więc matryca 13/14". Nie wiem czy to prawda czy plotka, że laptopy o mniejszych rozmiarach grzeją się jak piekarniki. Na laptopie będzie Windows Vista Business (kurcze mam swoją, a mało laptopów widziałem z możliwością kupienia ich bez systemu operacyjnego). W Viscie chciałbym aby chodziło Aero (chyba pixel shader 2 wymagany). Do tego Visual Studio 2008. W sumie tyle, praktycznie nie gram więc nie są mi potrzebne super hiper karty graficzne ;] Na razie upatrzyłem coś takiego: http://www.mobilworld.pl/produkt/vgncr11sw...y.php?2,1,,,420 Z góry dzięki za rady. PS. Na laptopie musi DOBRZE chodzić Windows, więc niestety MacBook odpada ;/ Najbardziej pasują mi: Dell/IBM/Sony/Toshiba Edytowane 14 Września 2007 przez The_Structor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) yyy czy na macbooku windows nie chodzi dobrze? Jedynie brak klawisza delete moze dac sie we znaki, ale rozwiązano to :D do menadzera zadań wchodzi sie przez alt+ctrl+backspase. Problemy może na początku stwarzać klawiatura, bo jest robiona z myślą o macOS a nie windows. Ale idzie się przyzwyczaić. jeśli lapek ma wyglądać szpanersko to macbook jest ok, ale niestety jest dość kruchy. Edytowane 17 Września 2007 przez mariush190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 macbook jest ok, ale niestety jest dość kruchy.Tak, świecące jabłuszko wygląda ładnie, ale konfiguracja lanu może przyprawić o ból głowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Zajrzyj o poziom niżej w forum ... tam sa az 4ry stronki aktualnych postow na temat nowego asusa A8 z matryca 14 pozdrowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) Szczerze to Asusa za chiny ludowe bym nie kupił ;] Jak nikt nic nie ma do tego vaio to pewnie go wezmę ;p Edytowane 19 Września 2007 przez The_Structor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 asusy są dla mnie tak perfidnie "plastikowe", kojarzą mi się z tandetą. Z wyglądu nikomu bym nie polecił, ale ponoć dobrze się trzymają. Plastiki mojego maczka nie są najwyższej jakości, ale za to ma oryginalny design, i za to go lubie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...