Daniek Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Witam, problem wyglada tak, ze jak otwieram klapke szybko do konca wyswietla mi sie bialy ekran (nic poza tym), gdy otwieram klapke do mniej wiecej polowy wszystko jest dobrze lecz gdy go otworze do konca zaczyna mi skakac (ruszac sie przy jakis animacjach). Problem oczywiscie dotyczy wewnetrznego ekranu, zewnetrzny dziala jak powinien. Prosze o pomoc, Daniek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 imho taśma od wyświetlacza do wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniek Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Zrobia mi to w punkcie orange za darmo jesli mam gwarancje ? Edytowane 15 Września 2007 przez Daniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 w samym punkcie orange to nie, wysylaja do seriwsu se w polsce, powinni wymienic bez problemu o ile telefon nie byl otwierany, uderzany mlotkiem itd:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...