Mr.Martin Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Witajcie Mam prawie 3 letni monitor LCD LG 1730P ( gwarancja konczy sie za poltora miesiaca). Zauwazylem w nim za na dole z prawej strony ramka sie jakby troche odgiela (powstala taka mala fala o dlugosci okolo 2- 3 cm). Nie wiem czy zle zlozony byl i pod wplywem ciepla i czasu znieksztalcilo sie czy cos innego. Czy taka usterka podlega gwarancji - jak myslicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Witajcie Mam prawie 3 letni monitor LCD LG 1730P ( gwarancja konczy sie za poltora miesiaca). Zauwazylem w nim za na dole z prawej strony ramka sie jakby troche odgiela (powstala taka mala fala o dlugosci okolo 2- 3 cm). Nie wiem czy zle zlozony byl i pod wplywem ciepla i czasu znieksztalcilo sie czy cos innego. Czy taka usterka podlega gwarancji - jak myslicie ? Pewnie nie podlega. Radzę zadzwonić i się z góry zapytać czy wymienią na nowy - jeśli nie to nie ma sensu nawet dalej próbować bo poniesiesz dodatkowe koszty i pozbędziesz się monitora na wiele dni. Edytowane 15 Września 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...