marco1111 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Jak w temacie obecnie posiadam neo 512 i jestem nie zadowolony ponieważ częste zwisy słaba jakość łącza itd. itp. co polecacie w Ck ? pozdrawiam Edytowane 15 Września 2007 przez marco1111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2d Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Ja też jestem z Kielc i mam neo 1Mb i nie narzekam. W jakiej dzielnicy mieszkasz? Może jesteś zbyt daleko od centrali, lub infrastruktura połączeń jest bardzo stara. W końcu zawsze możesz dzwonić na party line do TP. Płacisz - wymagaj! A w odpowiedzi na twe pytanie nie polecam Vectry i również połączeń radiowych. Pierwsza jest zbyt awaryjna, a drugie często nie chodzi gdy pada deszcz i nie masz gwarancji prędkości. Zostaje tylko neo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco1111 Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) mieszkam na białogonie a centrale mam z nowin . kable są stare to fakt i to pewnie przyczyna takich parametrów myślałem o radiówce bo innych możliwości to raczej nie ma chyba że telekomunikacja kolejowa tylko nie wiem jak chodzi ten internet od nich bo mieszkam nie daleko torów a ceny maja nawet przyzwoite. a co do partyline to jest dzwonione co tydzień raz przysłali technika trochę ich o[ciach!]***em i wymienili trochę kabli itd. trochę jakość linij sie poprawiła tylko że po 2 tygodniach spadła i jest gorzej niż było na początku.. Pzdr Edytowane 16 Września 2007 przez marco1111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...