Kowalus00 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 witam posiadam własnie takowa płytke i mam wersje biosu 1.5 i wiem ze jest dostepna 1.6 nigdy nie aktualizowałem biosu to bedzie 1 raz:) i pytanie mam takie nigdzie nie pisze co nowego wnosi ten bios 1.6 ma go ktos moze? ps. czy znacie jakies v mody na ta płytke lub cos w tym stylu zeby mozna było podniesc napiece na procesorze i pamieciach? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo) Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) witam posiadam własnie takowa płytke i mam wersje biosu 1.5 i wiem ze jest dostepna 1.6 nigdy nie aktualizowałem biosu to bedzie 1 raz:) i pytanie mam takie nigdzie nie pisze co nowego wnosi ten bios 1.6 ma go ktos moze? ps. czy znacie jakies v mody na ta płytke lub cos w tym stylu zeby mozna było podniesc napiece na procesorze i pamieciach? :unsure: Na stronie producenta powinno pisać jakie błędy poprawia najnowszy bios ps. czy znacie jakies v mody na ta płytke lub cos w tym stylu zeby mozna było podniesc napiece na procesorze i pamieciach? unsure.gif o ile mi wiadomo to nikt chyba nie robił v modów na tej płycie , ale mogę się mylić zobacz na google Edytowane 16 Września 2007 przez Przemo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalus00 Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 eeehh googlowałem i nic:/ płyta jest pozadna własnie to jest jej jedyy minus kurde:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...