lores Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Witam. Proszę o poradę przy kupnie kamery internetowej - przeszukałem forum i nie znalazłem, o dziwo, odpowiedzi, choć sądziłem, że "wideo-rozmowy" są już na tyle popularne, że ludzie pytają o sprzęt ;) . Mianowicie - chciałbym coś możliwie taniego, służącego właśnie do rozmów wideo, i absolutnie nie mam pojęcia, który model wybrać... Cena - cóż - jeśli kamera za 100 zł jest 10 razy lepsza od kamery za 50 zł, wyłożyłbym i tę setkę... (To był tylko przykład kwoty, wolałbym mniej ;) .) Z góry dzięki ;) Pozdrawiam Lores Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: * Procesory * Płyty główne * RAM * Karty graficzne * Gotowe zestawy Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp Wszelkie pytania o konkretny produkt, problemy z nim związane, porady itp. należy kierować w odpowiednim dla produktu dziale tematycznym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...