mostasz Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 witam, mam problem z zainstalowaniem sterowników do wyżej wymienionej karty - kiedy zainstaluję sterownik dla windows xp, po restarcie mogę ustawić rodzielczośc maximum 800x600 16 kolorów (4 bit), a standardowo ustawia się 640x480 16 kolorów (4 bit). Nie da się tego zmienić w żaden sposób - na sterownikach microsoft (wbudowane w windows wszystko działa jak należy), sterowniki matrox'a to wersja 5.82 dla windows xp. Monitor NEC MultiSync FE 991+ 19". Czy jest jakiś sposób aby zmusić sterowniki matrox'a do pracy w trybie 1280x1024 32 bit ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Ja miałem podobny problem, rozwiązałem go wywalając tę kartę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 problem rozwiązany - sterowniki matrox trzeba instalować w trybie awaryjnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...