Kooz Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Witam! Mam dziwny problem ze swoja karta dzwiekowa Audigy 2 ZS. Dzis po powrocie z uczelni wlaczam monitor, patrze PC wisi. Robie restart, chce posluchac muzyki, nic nie dziala. Wchodze w Creative Volume Control a on wita mnie komunikatem "The audio device supported by this application is not detected. The application will exit." mysle sobie przeinstaluje sterowniki i problem zniknie. Tak tez zrobilem ale niestety wszystko bylo pieknie przez kilka godzin, nie sluchalem nic a glosniki byly wlaczone i nagle slychac glosny pisk z glosnikow i znowu komputer wisi tak jak wczesniej. Po restarcie sytuacja sie powtarza z wywalaniem w/w komunikatu. W panelu sterowania w opcjach audio karta w tym momencie znika tak jak bym ja wyciagnal ze slotu. Kompletnie nie wiem o co chodzi. Wyjmowalem juz i wkladalem karte do slotu i jak widac nic nie pomaga. System na nowo instalowalem kilka dni temu i od tamtej pory byly juz dwie takie sytuacje. Moze ktos z was jest w stanie mi pomoc? Dolaczam screena jak sytuacja przedstawia sie w menedzerze urzadzen po w/w sytuacji: Edytowane 15 Września 2007 przez Kooz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...