Szczepano Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Czy mogę "brutalnie" skasowac" katalog "Windows.old" powstały po zainstalowaniu Visty czy też istnieje jakiś specjalny sposób jego usuwania?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Kopie poprzedniego systemu zapisaną przez instalator mozna normalnie usunąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepano Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 A jak się usuwa programy w Viście? Gdzie jest coś takiego jak "dodaj usuń programy"? (zaraz zwariuje...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Start -> Panel Sterowania -> Odinstaluj program /w grupie Programy/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Start -> Panel Sterowania -> Odinstaluj program /w grupie Programy/ a w klasycznym wyglądzie : Start > Panel Sterowania > Programy i funkcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepano Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Dzięki, dzięki... Uff, jestem po całym dniu instalacji, ustawiania i obczajania nowego systemu i chyba jest całkiem fajny. Mam jeszcze jeden problem: w kółeczku (dawnym starcie) nie ma "uruchom", dostałem się do niego przez "wyszukaj", pokazuje ze jest w grupie programy ale tam nie mogę go znaleźć. Bardzo chciałbym mieć "uruchom" jakoś bardziej pod ręką. Znaleźliście na to jakiś sposób?? I gdzie "uruchom" sie normalnie znajduje?? OK, znalazłem, jest w akcesoriach ale to jest z [gluteus maximus] miejsce strasznie... jak ktoś to jakoś fajnie wcisnął niech się pochwali! Edytowane 16 Września 2007 przez Szczepano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Zapewne nie domysliłes się ze wszystkie opcje konfiguracyjne menu start są tak samo jak w poprzednich wersjach Windows we własciwosciach paska zadań? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepano Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Zapewne sie domyśliłem tylko co mi to daje?? Nie wiem jak wykorzystać tą informacje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Moze to ze wejdziesz w opcje i zaznaczysz zeby uruchom było bezposrednio w menu start? O tym że uruchom jest od ponad 12 lat caly czas pod tym samym skrótem klawiaturowym juz nie będę nawet wspominał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 To będzie tak: Prawym na Start (czy jak to nazwałeś : kółeczko) > Właściwości > Zakładka "Menu Start" > Dostosuj > Zaznaczyć "Polecenie Uruchom" I już się ma uruchom w Menu Start. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepano Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) To będzie tak: Prawym na Start (czy jak to nazwałeś : kółeczko) > Właściwości > Zakładka "Menu Start" > Dostosuj > Zaznaczyć "Polecenie Uruchom" I już się ma uruchom w Menu Start. Bardzo dziękuje za krótką rzeczową i konkretną odpowiedź, bez zbędnego cynizmu. Dzięki. Edytowane 18 Września 2007 przez Szczepano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...