Rudesmen Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 ściagnałem program VLC, ale nie mogę się w nim połapać jak wszystko poustawiać żeby udostępniać obraz z karty DVB-S w lanie, szukałem jakis poradników czy instrukcji, ale nic nie znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Spróbuj może z Windows media encoder, tez oferuje taka opcje jak udostępnianie sygnału z karty TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudesmen Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 dzieki za naprowadzenie na właściwą drogę Armo, tylko gdy wybieram źródło video nic nie mogę wybrać, z audio nie ma problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 ściagnałem program VLC, ale nie mogę się w nim połapać jak wszystko poustawiać żeby udostępniać obraz z karty DVB-S w lanie, szukałem jakis poradników czy instrukcji, ale nic nie znalazłem Przejrzyj posty na forum.esat.pl. Są p[luginy do softu DVB które wysyłają w LAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...