grycek79 Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Witam Poszukuje jakiejś karty muzycznej z WEJŚCIEM optycznym chcę podłączyć dekoder N do kompa wyłącznie przez SPDIF (nie mam amplitunera) a mam zestaw głośników 5.1 do kompa Obecnie mam płytę ze SoundStormem Abit AN7, która ma wejście optyczne i wszystko jest OK ale czas na nowy procesor - C2D, bo na bartonie +2600 @11,5x200MHz już nie idzie oglądać HDTV 1080p (grafika - 6800GS na AGP) Z tego co wiem to chyba nie ma płyty pod C2D ze zintegrowaną kartą muzyczną posiadającą wejście SPDIF - ale może jakieś są więc proszę również o informację Co do karty muzycznej to wolałbym coś niedrogiego i na PCI, i gdyby jeszcze mogła dekodować DD z tunera to było by super Pozdrawiam i czekam na propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) w plytach glownych nie spodziewalbym sie zbyt wysokiej jakosci zintegrowanego dziweku, a co do w.w. poszukiwanej dobrej karty muzycznej spelniajacej takie wymagania to mysle ze (raczej nie tania) Sound Blaster X-Fi Fatal1ty powinna zalatwic problem Edytowane 17 Września 2007 przez xantype Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Abit IP 35 pro ma optical In Edytowane 17 Września 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...