Skocz do zawartości
Greeyer

Lcd Do Gier Max. 700zl - 19'' Panorama Czy ''zwykly'' ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Szukam Budzetowego lcd w cenie do 700 zl. Glownie do gier :wink:

Zastanawiam sie, czy tak obecnie popularne panoramy to dobry wybór.

Przegladajac allegro moja uwage zwrocily monitory - Iiyama E1900S-B2/S2 (645 zl) (troche mala rozdzielczosc) , Asus VW191S (600 zl), LG L194WS (670 zl).

Chcialabym prosic was drodzy forumowicze prosic o odpowiedz na pare pytan.

Przedewszystkim - czy na panoramach gra sie lepiej niz na standardowych monitorach? Panorama od zawsze kojarzyla mi sie z nienaturalnie dlugimi postaciami itp. :wink:

Czy ktos z was podsiada ww. monitory? Czy sa one warte tych 700 zl? Co sadzicie o asusie? A jesli nie jeden z nich, to jaki monitor do gier polecacie? Zalezy mi na dobrym odwzorowaniu kolorow i katach widzenia, zeby obraz byl w miare naturalny :) Wyglad monitora to sprawa drugorzedna. Zalezy mi na dobrych parametrach do gier..a na monitorach nie znam sie totalnie.

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dolaczam sie do pytania tez szukam budzetowego lcd najlepiej 17 choc osobiscie znalazlem 19 ktora ponoc ma w miare dobre opinie http://allegro.pl/item244850419_nowosc_ods..._36m.html#photo wystepuje on w dwoch wersjach 1975 i 1975W(panorama). Co o nim sadzicie lub co poleacie ??a moze cos z tego co kolega wyzej napisal zdalo by egzamin ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to nadal nie wiem co wybrac :) Lg widzialem w sklepie, monitor podoba mi sie i obraz jest ok. a moze cos takiego ? http://www.allegro.pl/item242653381_lg_19_..._fv_gw_36m.html , z drugiejs trony gateway tez chyba byl by dobrym wyborem... eh. Moze wypowie sie ktos kto przesiadl sie z crt-ka na panoramiczny lcd i opowie jak mu sie na nim gra?:) Wolal bym wydac jak najmniej, z drugiej strony kto kupuje tanio kupuje 2 razy. Nie znam sie na monitorach, fajnie by bylo gdyby wypowiedzial sie ktos kto posiada fajne i tanie lcd :)

Edytowane przez Greeyer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi