Greeyer Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Witam serdecznie. Szukam Budzetowego lcd w cenie do 700 zl. Glownie do gier :wink: Zastanawiam sie, czy tak obecnie popularne panoramy to dobry wybór. Przegladajac allegro moja uwage zwrocily monitory - Iiyama E1900S-B2/S2 (645 zl) (troche mala rozdzielczosc) , Asus VW191S (600 zl), LG L194WS (670 zl). Chcialabym prosic was drodzy forumowicze prosic o odpowiedz na pare pytan. Przedewszystkim - czy na panoramach gra sie lepiej niz na standardowych monitorach? Panorama od zawsze kojarzyla mi sie z nienaturalnie dlugimi postaciami itp. :wink: Czy ktos z was podsiada ww. monitory? Czy sa one warte tych 700 zl? Co sadzicie o asusie? A jesli nie jeden z nich, to jaki monitor do gier polecacie? Zalezy mi na dobrym odwzorowaniu kolorow i katach widzenia, zeby obraz byl w miare naturalny :) Wyglad monitora to sprawa drugorzedna. Zalezy mi na dobrych parametrach do gier..a na monitorach nie znam sie totalnie. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaciek Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 ja dolaczam sie do pytania tez szukam budzetowego lcd najlepiej 17 choc osobiscie znalazlem 19 ktora ponoc ma w miare dobre opinie http://allegro.pl/item244850419_nowosc_ods..._36m.html#photo wystepuje on w dwoch wersjach 1975 i 1975W(panorama). Co o nim sadzicie lub co poleacie ??a moze cos z tego co kolega wyzej napisal zdalo by egzamin ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Jak bardzo budzetowy? Z tych ciekawych tanich modeli to dobrym wyborem okazac sie moze LG L192WS, szczegolnie pod tym wzgledem ze LG daje miesiac gwarancji na martwe pixele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaciek Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 tak kolo 600-700 zl ale te 700 to gorna granica :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Gateway 1985 -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greeyer Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) W sumie to nadal nie wiem co wybrac :) Lg widzialem w sklepie, monitor podoba mi sie i obraz jest ok. a moze cos takiego ? http://www.allegro.pl/item242653381_lg_19_..._fv_gw_36m.html , z drugiejs trony gateway tez chyba byl by dobrym wyborem... eh. Moze wypowie sie ktos kto przesiadl sie z crt-ka na panoramiczny lcd i opowie jak mu sie na nim gra?:) Wolal bym wydac jak najmniej, z drugiej strony kto kupuje tanio kupuje 2 razy. Nie znam sie na monitorach, fajnie by bylo gdyby wypowiedzial sie ktos kto posiada fajne i tanie lcd :) Edytowane 18 Września 2007 przez Greeyer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...