Skocz do zawartości
Avitr

Sempron Sparta 65nm

Rekomendowane odpowiedzi

valida nie ma, plik uszkodzony, jak zmuszę mobo do działania to dam i valida... to max proca (AC)

Ogólnie strasznie słabe to 65nm od AMD, CB na 7-12*, na 0* nawet nie bootuje :blink: bez komentarza...

Dołączona grafika

Jest to wynik dosyć wyśrubowany, wiec nie wiem czy uda mi sie wiecej cos zdzialac. HTT Wall przy 345MHz :?

Jakby co, to mogę go sprzedać :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to wynik dosyć wyśrubowany, wiec nie wiem czy uda mi sie wiecej cos zdzialac. HTT Wall przy 345MHz :?

Jakby co, to mogę go sprzedać :-P

Ale te nowe semprony są beznadziejne :-|

http://img469.imageshack.us/my.php?image=pirank4ui0.png

2800MHz; 1,55V; marne pamięci i wynik tylko minimalnie gorszy :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaaban ładna choinka przed domem :D

Kret ile za tego sempa?

Choinka jest za blokiem a biurko siostry, żeby nie było że to moje te "ozdoby" :D

Po co ci taka padaka? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Semprony oparte na jądrze Sparta (65nm), a więc modele: LE-1100, LE-1150, LE-1200, LE-1250 obsługują technologię Cool'n'Quiet (zmniejszenie napięcia i mnożnika CPU)?

Wiem, że poprzednia generacja oparta na jądrze Manilia (90nm) obsługiwała Cool'n'Quiet w modelach 3200+ i wyższych. Prosiłbym posiadaczy nowych (65nm) Sempronów o empiryczne sprawdzenie tej funkcji :)

Edytowane przez m15m

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Semprony oparte na jądrze Sparta (65nm), a więc modele: LE-1100, LE-1150, LE-1200, LE-1250 obsługują technologię Cool'n'Quiet (zmniejszenie napięcia i mnożnika CPU)?

Wiem, że poprzednia generacja oparta na jądrze Manilia (90nm) obsługiwała Cool'n'Quiet w modelach 3200+ i wyższych. Prosiłbym posiadaczy nowych (65nm) Sempronów o empiryczne sprawdzenie tej funkcji :)

tak wszystkie maja C&Q

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi