Gość Kaaban Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 1,84V 8O To prawdziwe napięcie czy błąd?? Prawdziwe :D No co, lepiej latał jak dostawał większe to zwiększałem :P Chłodziłem: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zima cooling ;) Ładne temp uzyskałeś, szkoda że procek lepiej nie poleciał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 valida nie ma, plik uszkodzony, jak zmuszę mobo do działania to dam i valida... to max proca (AC) Ogólnie strasznie słabe to 65nm od AMD, CB na 7-12*, na 0* nawet nie bootuje :blink: bez komentarza... Jest to wynik dosyć wyśrubowany, wiec nie wiem czy uda mi sie wiecej cos zdzialac. HTT Wall przy 345MHz :? Jakby co, to mogę go sprzedać :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy154 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 A do ilu stabilny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Jest to wynik dosyć wyśrubowany, wiec nie wiem czy uda mi sie wiecej cos zdzialac. HTT Wall przy 345MHz :? Jakby co, to mogę go sprzedać :-P Ale te nowe semprony są beznadziejne :-| http://img469.imageshack.us/my.php?image=pirank4ui0.png 2800MHz; 1,55V; marne pamięci i wynik tylko minimalnie gorszy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Kaaban ładna choinka przed domem :D Kret ile za tego sempa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Kaaban ładna choinka przed domem :D Kret ile za tego sempa? Choinka jest za blokiem a biurko siostry, żeby nie było że to moje te "ozdoby" :D Po co ci taka padaka? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 A do ilu stabilny? "Stabilny" to pojęcie względne :-P Powiedz ile by Ci styknelo, to postaram sie tyle ustawic i jakiegos SP 2004 puscic :wink: Kret ile za tego sempa? Poszło na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy154 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Z godzinke orthosa choc, ale to mowie z czystej ciekawosci, kupic procka nie chce :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Po co ci taka padaka? ;]To nie dla mnie :P Coś taniego musze kupić i "ponad czasowego". Choinka jest za blokiem a biurko siostry, żeby nie było że to moje te "ozdoby"No właśnie zacząłem wątpić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m15m Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 (edytowane) Czy Semprony oparte na jądrze Sparta (65nm), a więc modele: LE-1100, LE-1150, LE-1200, LE-1250 obsługują technologię Cool'n'Quiet (zmniejszenie napięcia i mnożnika CPU)? Wiem, że poprzednia generacja oparta na jądrze Manilia (90nm) obsługiwała Cool'n'Quiet w modelach 3200+ i wyższych. Prosiłbym posiadaczy nowych (65nm) Sempronów o empiryczne sprawdzenie tej funkcji :) Edytowane 25 Stycznia 2008 przez m15m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21szpak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Czy Semprony oparte na jądrze Sparta (65nm), a więc modele: LE-1100, LE-1150, LE-1200, LE-1250 obsługują technologię Cool'n'Quiet (zmniejszenie napięcia i mnożnika CPU)? Wiem, że poprzednia generacja oparta na jądrze Manilia (90nm) obsługiwała Cool'n'Quiet w modelach 3200+ i wyższych. Prosiłbym posiadaczy nowych (65nm) Sempronów o empiryczne sprawdzenie tej funkcji :) tak wszystkie maja C&Q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...