Gość rollercoasterfreak Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Ja was kocham normalnie :D O/C na eee :P co za hard core :P Skoro się da to czemu nie ;) Dziś/jutro przeprowadzę testy jak 900MHz wpływa na baterie. Mój czas pod windą wifi + net to ok 3h. Pod Xandrosem nawet nie sprawdzałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Ja was kocham normalnie :D O/C na eee :P co za hard core :PKazdego lapa podkrecam mniej lub bardziej i nie widze w tym nic dziwnego. Gratisowa wydajnosc i moge zrobic wiecej na baterii, co w tym hardcorowego :unsure: @rollercoasterfreak podnies szyne pcie tak na 110 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 kurde ciekawy laptop :) sam mysle, czy sobie takiego nie sprawic... jak on sobie radzi z filmami, np. jakosc dvd rip (~700MB)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Skoro się da to czemu nie ;) Dziś/jutro przeprowadzę testy jak 900MHz wpływa na baterie. Mój czas pod windą wifi + net to ok 3h. Pod Xandrosem nawet nie sprawdzałem ;) wifi czy lan ? jasnosc matrycy na ile %? u mnie na 1/3 - 3h i 20kilka minut bez wifi. ps: u mnie procesorek wymieka dopiero w okolicach 1100 :D, ale 900 w zupelnosci wystarczy. Ja sie szykuje do bt moda&ts'a, ale tak mi sie nie chce, dopiero co sobie huba spreparowalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 kurde naogladalem sie filmikow na youtube o tym eee 701 :P i teraz chyba z 1k bedzie w plecy :) - moim zdaniem rewelacja :d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 ja radze poczekać na konkurencje i cena pewnie spadnie Ja sie szykuje do bt moda&ts'a, ale tak mi sie nie chce, dopiero co sobie huba spreparowalem o co chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Weź przestań bo chyba też kupie :P a mialem czekac na 9 cali ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 (edytowane) o co chodzi?? http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=6036 Tylko czekam na 9' i nie wczesniej jak na jesieni (potrzebuje duzej 14stki przez wakacje) jestem 1k w plecy ;) . Do tego zintegruje gps, bt, oraz druga hcsd i bedzie komp jak ta lala. Modziki proste i przyjemne, a do tego mozna uzyc wyobrazni i samemu sporo rzeczy nowych dorobic :) Takie rzeczy mozna z tym kompem robic ze masakra, az mnie naszlo zeby swojemu d620 wbudowac nadajnik myszki czy cos :P Edytowane 24 Marca 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 A ja mam ciekawa informacje... moj procek nawet na 900MHz nie dziala stabilnie ( a tamten stary czas z superpi to jakis dziwny byl bo normalnie teraz puscilem na 630mhz i... wyszlo 2:15) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 To musi byc cos z EE a nie prockiem. On ma przeciez 900 w standardzie, a i chipset projektowany jest na wieksze mhz niz 100. Jakie masz vcore w tym maluchu i czy mozna je zmieniac jak w innych lapach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 krótka piłka, też sie podjarałem :P Jak z jakością dźwiękówki, kto ma jakieś w miarę dobre słuchawki i sprawdzi jak sie spisuje, plizzz (ogólnie jak gra i czy mocno szumi/pierdzi) gdyby już była druga generacja... [; bo jednak 800x480 boli ;/ normalnie siedze na 21" i 1680x1050 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 bo jednak 800x480 boli ;/ normalnie siedze na 21" i 1680x105021' 1680x1050 tez boli. 14' 1400x1050 w d600 to jest to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 jezeli chodzi o glosniczki w eee to ludzie sobie chwala ba niektorzy nawet sa pod wielkim wrazeniem czysty dzwiek praktycznie bez chrobotania i szumienia niestety nie potwierdze bo czekam na 9" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=6036 on nie ma dysku na ide czy czy sata tylko usb nie wiedziałem czy oni tam dorobili usb??? szkoda że nie ma tam polskiego języka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 http://farm3.static.flickr.com/2354/212272...7059a7f4c_o.jpg po lewej na dole masz dysk. Rozmnazaja usb by w srodku upchnac bt, gps itp zabawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 (edytowane) za nie długo ktoś do pci-e (jeśli się nie mylę to białe jest złączem pci-e) wepchnie jakąś grafe a nie integrę dobra to białe jest na ram mój błąd Edytowane 24 Marca 2008 przez Święty spamer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 krótka piłka, też sie podjarałem :P Jak z jakością dźwiękówki, kto ma jakieś w miarę dobre słuchawki i sprawdzi jak sie spisuje, plizzz (ogólnie jak gra i czy mocno szumi/pierdzi) gdyby już była druga generacja... [; bo jednak 800x480 boli ;/ normalnie siedze na 21" i 1680x1050 Czy Philips SHP 8900 Tobie wystarcza?? Ps tez mam w domu 21" 1680x1024 i wcale mnie nic do mojego eee nie zraza... jezeli chodzi o glosniczki w eee to ludzie sobie chwala ba niektorzy nawet sa pod wielkim wrazeniem czysty dzwiek praktycznie bez chrobotania i szumienia niestety nie potwierdze bo czekam na 9" :) Zintegrowane glosniczki sa poprostu BOSKIE kazdy kto u mnie bawil sie troche tym malenstwem zwrocil an to uwage... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Sector19, to jak z jakością wyjścia audio? :> podepnij słuchaweczki i zdaj relację, pliz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rollercoasterfreak Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Sector19, to jak z jakością wyjścia audio? :> podepnij słuchaweczki i zdaj relację, pliz Bardzo dobra jakość audio na podpiętych słuchawkach. Wczoraj słuchałem muzyki leżąc i aż usnąłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Sector19, to jak z jakością wyjścia audio? :> podepnij słuchaweczki i zdaj relację, pliz Bardzo dobra jakość audio na podpiętych słuchawkach. Wczoraj słuchałem muzyki leżąc i aż usnąłem ;) Rowniez uwazam ze jakos jest Bardzo dobra... na codzien uzywam dousznych sluchawek Sandiska, a od swieta wyzej wymienionych Philipsow 8900... i nic mi nie przeszkadza (a w desktopie mam audigy2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 dzwiekowka niezla, jak dla mnie to wifka syfem yest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) kurczaki az mnie skreca zeby kupic eee chyba nie wytrzymam na 9" :/ ---- nowy eee 900 wyjdzie w maju lub czerwcu i bedzie posiadal multi touchpad pojawily sie ploty ze bedzie mial gps i dotykowy ekran ale nic z tego a szkoda :/ Edytowane 26 Marca 2008 przez MantisGhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 http://biznes.onet.pl/0,1717707,wiadomosci.html Ktos jeszcze ma nadzieje na Eee900 w lipcu? :lol: Czyzby grudzien stal sie bardziej niz realny? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) jak myslicie warto dac 900-1000 zl za EEE 701 z 8 Giga dyskiem? tylko nie wiem jak bedzie z gwara bo to bedzie chyba lap sprowadzny przez mojego kumpla :) czy jednak lepiej czekac na EEE 900 i ew. obnizke cen EEE 701 :P? Edytowane 27 Marca 2008 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 http://biznes.onet.pl/0,1717707,wiadomosci.html Ktos jeszcze ma nadzieje na Eee900 w lipcu? :lol: Czyzby grudzien stal sie bardziej niz realny? ;) nie kracz ja chce mojego eee 900 najpozniej w czerwcu i tyle. swoja droga dosc ciekawy ten pozar podchodzi mi pod akcje konkurencji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 maSTHa212 ja mam :P Cena aktualnie ustalona za wersje podstawową 325 euro. Jak zjem obiad i zrobię parę rzeczy to wkleję maila którego dziś dostałem. W roku 1996 jak pamiętam był pożar na podobną skalę chyba fabryki żywicy i po 4 miesiącach się udało wyjść z kryzysu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 moze nie w czerwcu, ale ja chce najpozniej w pazdzierniku - moze byc nawet w usa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 900 będzie miał w końcu dotykowy ekranik? Bo sprzeczne informacje dochodzą ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 900 będzie miał w końcu dotykowy ekranik? Bo sprzeczne informacje dochodzą ... nie. Czekajcie sobie na tego Asusa 900 czekajcie :)... jak myslicie warto dac 900-1000 zl za EEE 701 z 8 Giga dyskiem? tylko nie wiem jak bedzie z gwara bo to bedzie chyba lap sprowadzny przez mojego kumpla :) Gwarancji Asus nie uzna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) :) I prawdopodobnie ten sam GPS jak w U3s Edytowane 27 Marca 2008 przez kaluzaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...