Twój Pan Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 pozostaje czekac na innych producentow, konkurencja czyni cuda :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 :twisted2: chwalipięta :P Swoją drogą pokazał byś tą karte co pamięć dyskową rozbudowuje- bo sam dys z tego co czytałem nadal 4gb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) Jeśli można wiedziec to ile kosztowało cię to eee i gdzieś to kupił :rolleyes: ?? Na tą wersję sam mam chrapkę jako laptop do extremalnych wyzwań ;p Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Jeśli można wiedziec to ile kosztowało cię to eee i gdzieś to kupił :rolleyes: ?? Na tą wersję sam mam chrapkę jako laptop do extremalnych wyzwań ;p Widzisz Kris, nie wszystko da sie kupić za pieniądze ;) Jak to mawiał por.Borewicz "sie gra, sie ma" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Widzisz Kris, nie wszystko da sie kupić za pieniądze ;) Jak to mawiał por.Borewicz "sie gra, sie ma" ;)uzyles karty mastercard ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ostrze sobie zęby na tą dziewięćsetke choć ten HP z via jest bardzo cacy- maSTHa212 - uchyl rąbka tajemnicy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 20 GB to już całkiem znośna ilość, szczególnie do takiego czegoś - biorąc pod uwagę że ekstemalnie drogie IBM ma 64 GB :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) nie wiem, skąd to wytrzasnął [; premiera 12 maja, przynajmniej w USA... http://newsroom.chip.pl/news_222178.html Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez Marcin_gps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 nie wiem, skąd to wytrzasnął [; premiera 12 maja, przynajmniej w USA... http://newsroom.chip.pl/news_222178.html I sie nie dowiesz :wink: Recka i porownanie do 700 soooooooon ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 I sie nie dowiesz :wink: Recka i porownanie do 700 soooooooon ;)A jest tak naprawde co porównywać jakoś wnikliwie? Niedorobiony nieco pod względem rozdzialki wiekszy ekran, dodatkowa karta flash i tyle z tego co czytałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 A jest tak naprawde co porównywać jakoś wnikliwie? Niedorobiony nieco pod względem rozdzialki wiekszy ekran, dodatkowa karta flash i tyle z tego co czytałem... Ja nie rozumie Was... co wy chcecie od... tego... "niedorobionego" ekranu... chcecie 2500x1874?? chyba nie widzieliscie na oczy nigdy Eee... gdyby w modelu 701/702 byla rozdzielka wyzsza niz 800x480 to czcioneczki i wszystko byloby strasznie malutkie... Tak samo z Eee 900... 1024x600 bedzie na 100% optymalna rozdzielka !!! i nie przesadzajcie ze potrzebujecie naraz wielkich rozdzielczosci... poniewaz spokojnie da sie na nim pracowac... do grafiki przeciez tego uzywac nie bedziecie... BOSHHHhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (...) Tak samo z Eee 900... 1024x600 bedzie na 100% optymalna rozdzielka !!! i nie przesadzajcie ze potrzebujecie naraz wielkich rozdzielczosci... poniewaz spokojnie da sie na nim pracowac... do grafiki przeciez tego uzywac nie bedziecie... (...)Ja na swoim pierwszym komputerze miałem monitor 14" i rozdzielczość używałem 800 x 600 i jakoś nie wydaje mi się by wszystko było za duże, a rozdzielczość 1024 x 600 na 8,9" to duuużo przecież ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ja na swoim pierwszym komputerze miałem monitor 14" i rozdzielczość używałem 800 x 600 i jakoś nie wydaje mi się by wszystko było za duże, a rozdzielczość 1024 x 600 na 8,9" to duuużo przecież ;) No wlasnie... ale chyba nikt tego nie widzi ze to takie malutkie komputerki... przy wyzszych rozdzielczosciach to albo bedzie trzeba z lupa siedziec... albo i tak badzie trzeba zalaczac duze czcionki... zeby cokolwiek bylo widac... Dlatego rozdzielczosci w Eee sa BARDZO OPTYMALNE i nie czepiac mi sie tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rollercoasterfreak Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Dlatego rozdzielczosci w Eee sa BARDZO OPTYMALNE i nie czepiac mi sie tutaj. Zgadzam się, ktoś kto nigdy nie pracował na eee PC 700 a gada głupoty ze natywna rozdzielczość jest dla niego za mała może zachować komentarze dla siebie. PS. To że do dziś jeden z drugim pracujesz na CRT 14" w rozdzielczości 800x600 to nie znaczy ze mi sie źle pracuje na laptopie 7" w rozdzielczości nie wiele mniejszej. NIE CHCESZ - NIE KUPUJ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 ja mam 12" z 1280*800 i jest to max rozdzialka jaka bym przyjal przy takim ekranie, jakby czcianki byly mniejsze to praca byla by juz nie przyjemnai uciazliwa. wydaje mi sie ze czescludzi nierozumie idei eee. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) ja mam 12\" z 1280*800 i jest to max rozdzialka jaka bym przyjal przy takim ekranie, jakby czcianki byly mniejsze to praca byla by juz nie przyjemnai uciazliwa. wydaje mi sie ze czescludzi nierozumie idei eee. Amen! Spoiler! Kliknij w poniższy kontener by otworzyć. "..." macie jeszcze jakies pytania :) ?? Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 ja sie chyba przymierze do MSI Wind :) bije eee na glowe i matryca bo ma miec 10" i wyposarzeniem bo ma atoma do 1,6 mhz czegow eee mi zabraklo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) Ja bym chciał tylko 1024x768 i gitara by grała..Niestety wiele stron w necie jest robionych pod minimum taka i przy mniejszej trzeba by ekran przewijać.... Ale nieważne- jak tak dalej będie to sobie kupie na gwiazdkę jakiegoś wymęczonego używanego 12" i tyle.. Rozdziałka 1280x800 i waga ponizej 2 kg mnie urządzają... Za 700-800zł da sie już dorwać coś na pentawie m z 512mb ramu i dyskiem 20-40gb. Jedyny problem to znaleźć coś z dobrą baterią trzymającą te 2-3h no i brak gwarki niestety.. No ale coś za coś... Co do wysokiej rozdzialki na lapku to są też tego zwolennicy- w swoim czsie widziałem 15" lapa u kogoś i to paroletniego, który miał wyższą rozdziałke niż mój monit 22 " Tak więc mozna - inna sprawa po co :wink: Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Asus oszukuje na bateriach ? http://pclab.pl/news32269.html taki sobie wesoly news - czekamy na kogos kto kupi i potwierdzi wielkosc baterii :) Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Asus oszukuje na bateriach ? http://pclab.pl/news32269.html taki sobie wesoly news - czekamy na kogos kto kupi i potwierdzi wielkosc baterii :) Potwierdzam, ze ma ponizej 5000 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 to możę przez ten pożar w LG- jest mneij baterii na rynku i są droższe to ASUS leci w ciula. Ludzie i tka kupia to kogo to rusza? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobciu Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja powiem tak, Miałem wczorał w łapkach Eee 900...i moim zdaniem jest... zaje...sty :) dowód niżej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja powiem tak, Miałem wczorał w łapkach Eee 900...i moim zdaniem jest... zaje...sty :) dowód niżej :) Hmm to raczej dowod na to jak bardzo Asus zrzyna z ludzi na 700 :) Ech zdecydowanie potrzebna jest konkurencja na tym rynku by przywrocic ich do pionu z cenami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Nie liczył bym na jakąś drastyczną obniżkę <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Stwierdzilem jednak ze nie chce eeepc700 bo ma za maly ekran. Ani to pda ani notebook. Irytowal mnie poprotu, bo komfort przegladania stron jak na htc universalu praktycznie, ktorego tez nosze ze soba. Ta 900 mi podoba sie, nie ma tej paskudnej czarnej ramki na okolo ekranu. Wymiary bardzo porownywalne a duzo wiekszy ekran. Ciekawe kiedy beda w dystrybucji u nas.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) http://www.pcworld.com/businesscenter/arti...nch_screen.html ciekawe jaką ta matryca będzie miała o ile ta informacja jest prawdziwa Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobciu Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Eee900 jest troszke większy -jakies 5mm dłuższy i jest jakies 100g cięższy, ale 900 jest już naprawde godny uwagi, bo 700 jest mało atrakcyjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rollercoasterfreak Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Stwierdzilem jednak ze nie chce eeepc700 bo ma za maly ekran. Ani to pda ani notebook. Irytowal mnie poprotu, bo komfort przegladania stron jak na htc universalu praktycznie, ktorego tez nosze ze soba. Ta 900 mi podoba sie, nie ma tej paskudnej czarnej ramki na okolo ekranu. Wymiary bardzo porownywalne a duzo wiekszy ekran. Ciekawe kiedy beda w dystrybucji u nas.... Wtrącę swoje 3 grosze... Tak się składa, że używałem kilka tygodni HTC Universal'a - owszem jako PDA świetnie spisuje swoje zadanie, klawiatura jest wygodniejsza niż w wypadku choćby HTC TyTN/TyTN II lecz jeśli piszesz ze komfort przeglądania internetu na eee pc i universalu jest taki sam to albo nie potrafisz się posługiwać touchpadem, nie dostrzegasz różnicy w wielkości ekranów, masz maciupkie palce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 To pytanie z innej beczki. Gdzie w EEE 900 są głośniki i jak się takowe sprawują ? Lepiej / gorzej / tak samo jak w EEE 700 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...