crazyPL Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...N82E16834220370 ciekawe kiedy i za ile będzie w europie. wygląda dość interesująco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 wie ktoś kiedy wejdą i ile będą kosztowały te 6cio komorowe baterie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Mają wejść w sierpniu, ale nie wiem ile będą kosztować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Ja bym obstawial z 200 zeta patrzac po allegro , no ale moze MSI da jakas "promocje" posiadaczom trojek. Mam pytanie czy komus udalo sie ustawic wlasna rozdzielczosc w Windzie po podlaczeniu d-subem? Bo spryciarze z intela zapomnieli , ze istnieja takie dziwne rzeczy jak monitory 15" 1024x768 i TV HD ready. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Ja bym obstawial z 200 zeta patrzac po allegro , no ale moze MSI da jakas "promocje" posiadaczom trojek. Mogę zostać wtajemniczony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Aktualnie WIND jest sprzedawany z bateria 3 komorową. Teraz wejdą do sprzedaży baterie 6cio komorowe i takie będą też w Wind'ach. Tak więc chodzi o to, że ci którzy już aktualnie posiadają WIND'a mogliby dostać jakąś promocję na baterię 6cio komorową. Wystarczy wtajemniczenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Mam pytanie czy komus udalo sie ustawic wlasna rozdzielczosc w Windzie po podlaczeniu d-subem? Bo spryciarze z intela zapomnieli , ze istnieja takie dziwne rzeczy jak monitory 15" 1024x768 i TV HD ready. Owszem, tyle ze kazda oprocz 1024x768 :lol: Wymiana sterow nie pomaga, Powerstripem tez sie eni da jej dodac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 A moze tani PDA, który chciałby byc notebookiem :P http://www.jointech.com.hk/jl7100.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 thx za wytłumaczenie Bo intel zapomniał o tym że nie wszyscy mają 100 cali monitory :( Laptop/PAD jl7100 może by było ciekawe ale z lepszymi parametrami Operating System Win CE 5.0 (na fotce jest XP ale to szczegół) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Win CE 5.0 (na fotce jest XP ale to szczegół)Pulpit CE wygląda prawie tak samo jak zwykłych okienek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Na ce dziala tylko soft do ce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 A moze tani PDA, który chciałby byc notebookiem :P http://www.jointech.com.hk/jl7100.html Żeby to jeszcze było w PL za te 220-300 zł to by było ok. Ale znając życie (o ile będzie w PL) to przyjdzie za niego zapłacić 500-600 zł :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 (edytowane) Dzis w koncu dolaczylem do (mam nadzieje) szczesliwych posiadaczy Wind-ów ;) Nie mam go jeszcze w łapach, ale na poniedziałek kurier powinien go dowieść. Cena chyba niezła, 1359 @ www.camino.pl, wczoraj licytowałem Winda na Allegro, ale miałem tylko komórkę i nie zdażyłem zareagować :( Tak czy inaczej nie moge się doczekać ;) pozdro edit. Kolor oczywiście biały :D Edytowane 8 Sierpnia 2008 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Dzis w koncu dolaczylem do (mam nadzieje) szczesliwych posiadaczy Wind-ów ;) Nie mam go jeszcze w łapach, ale na poniedziałek kurier powinien go dowieść. Cena chyba niezła, 1359 @ www.camino.pl, wczoraj licytowałem Winda na Allegro, ale miałem tylko komórkę i nie zdażyłem zareagować :( Tak czy inaczej nie moge się doczekać ;) pozdro edit. Kolor oczywiście biały :D Hehe chyba niezadowolonych posiadaczy winda to za duzo nie ma :) Inna sprawa , ze bios 1.04 jest do [gluteus maximus] i musze go sobie zupdatowac bo potrafi mignac ekranem albo calkowicie go wylaczyc raz na pare godzin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 EEEPC900 chyba nieźle potaniały, w proline za 920plnów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 EEEPC900 chyba nieźle potaniały, w proline za 920plnów to i tak drogo jak na lapkji "starej generacji" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Generalnie posiadam eee900 już dwa miechy i złego słowa o nim powiedzieć nie mogę... ktoś testował już większą baterię do niego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 A ja mam pytanie o Ubuntu: instalowal juz ktos? Albo jakis Netbook czy MID remix? Jestem ciekaw jak z wydajnoscia Winda wzgledem XP, co chodzi szybciej a co wolniej. Czy daloby rade emulowac jakies starsze gierki (np. homm3). I czy nie ma problemow z karta wifi,bo czytalem ze jakies jazdy z nimi sa. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 EEEPC900 chyba nieźle potaniały, w proline za 920plnów Cos sie w proline pomieszalo... bo juz jest normalna cena :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 http://www.camino.pl/opis.php3?ID=31516 Haha camino.pl też sie chyba wcześniej rąbneło i dzięki temu 80 zeta jestem do przodu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 A moze to sa juz modele z bateria 6cell? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Chyba nie, moj niby byl z ich najnowszej dostawy i nadal ma 3cell :( Co nie zmienia faktu, ze sprzecik jest kozacki :D Cichutki nawet przy obciazeniu, jedynie dysk co jakis czas wydaje dziwne dzwieki, takie "cmokniecia". No i pokrowiec jaki dodaja - syf straszny, kojarzy mi sie ze starymi kosmetyczkami z lat 80. Zasilacz też mógłby być pod kolor obudowy, tak jak to ma miejsce w Eee. I tylko jedna sprawa, bo nie zdążyłem sprawdzić. Płytka z systemem to jakieś recovery CD czy normalny system, który można "ociosać" nLitem? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Czy ktoś wie kiedy będą w PL Windy z bateriami 6cell ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Oby do września były, bo na drugi rok studiów sobie netbooka kupuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 no właśnie mam ten sam zamiar ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 To Wy studia od września zaczynacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja to chciałem chwilę przed studiami kupić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 A ja moge powiedziec ze sprzedaja juz Eee 1000H z 6 cell bateryjka :) I moge powiedziec nawet ze w poniedzialek taki do mnie dotrze... wiec opisze dokladnie co i jak...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Tylko że cena 1000H jest już trochę wygórowana jak na netbooka (1749) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Pytanie do posiadaczy Wind-ów: jak to jest z grami na naszych sprzetach? Pod tym linkiem jest lista gier, ktore niby powinny działać http://www.mymsiwind.com/2008/08/06/msi-wind-games-list.html i jak wół widnieją tam Heroes 5, tymczasem costi potwierdzil, ze ani demo ani full nie dzialaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...