jawor121 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 A może odpowie ktoś na moje pytanie?W zasadzie wybór zawęziłem pomiędzy Dm1 i Lenovo, Hp mogę dostać taniej ale lenovo jest lepiej wykonany ponoć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2012 Mój błąd, że nie w dziale co kupić - sorki Ale co do tabletów to ślepy chyba jestem, bo cokolwiek niewiele na forum o tym, a szukać po innych forach nie chcę, bo ufam tylko sprawdzonemu ..... THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witam Moze ktoś wie jakie SATA 2 czy 3 jest w eeePC 1015PW (te kolorowe wave) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dwójeczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 A co tak cicho ? Nikt juz nie kupuje netbookow ? Ja sie wlasnie pozbylem mojego fioletowego Eee PC 1015PW i sie zastanawiam czy brac cos na E-350 czy Ipada4 lub inny pad czy co... Sprzet do filmow, poczty, zdjec i neta podczas wyjazdow. Asus jakis strasznie zaczal byc wolny. NA otwarcie filmu potrzebowal z 5s. No i nie mozna w nim wymienic dysku na SSD bez utraty gwarancji wiec skapitulowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Witam. Obecnie w domu mam starego Asusa 1012n. Dobra maszyna już tyle przeszła. Teraz potrzebuje dziewczynie kupić . Ma mieć 13" , lekki do torebki , dobrą baterię. Kwota 3.500 zł - znalazłem coś takiego http://www.morele.ne...1h028pl-516301/ i3 3 generacji , SSD , cieniutki (lekki 1,2kg) i bateria 8 komorek. Coś lepszego lub podobnego wyrwę ? Edytowane 15 Listopada 2012 przez BorysVasiliev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...