Skocz do zawartości
kaluzaaa

UMPC/Subnotebooki - Dyskusja Ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym obstawial z 200 zeta patrzac po allegro , no ale moze MSI da jakas "promocje" posiadaczom trojek.

Mam pytanie czy komus udalo sie ustawic wlasna rozdzielczosc w Windzie po podlaczeniu d-subem?

Bo spryciarze z intela zapomnieli , ze istnieja takie dziwne rzeczy jak monitory 15" 1024x768 i TV HD ready.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualnie WIND jest sprzedawany z bateria 3 komorową.

Teraz wejdą do sprzedaży baterie 6cio komorowe i takie będą też w Wind'ach.

Tak więc chodzi o to, że ci którzy już aktualnie posiadają WIND'a mogliby dostać jakąś promocję na baterię 6cio komorową.

Wystarczy wtajemniczenia ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie czy komus udalo sie ustawic wlasna rozdzielczosc w Windzie po podlaczeniu d-subem?

Bo spryciarze z intela zapomnieli , ze istnieja takie dziwne rzeczy jak monitory 15" 1024x768 i TV HD ready.

Owszem, tyle ze kazda oprocz 1024x768 :lol: Wymiana sterow nie pomaga, Powerstripem tez sie eni da jej dodac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze tani PDA, który chciałby byc notebookiem :P

http://www.jointech.com.hk/jl7100.html

Żeby to jeszcze było w PL za te 220-300 zł to by było ok. Ale znając życie (o ile będzie w PL) to przyjdzie za niego zapłacić 500-600 zł :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis w koncu dolaczylem do (mam nadzieje) szczesliwych posiadaczy Wind-ów ;) Nie mam go jeszcze w łapach, ale na poniedziałek kurier powinien go dowieść. Cena chyba niezła, 1359 @ www.camino.pl, wczoraj licytowałem Winda na Allegro, ale miałem tylko komórkę i nie zdażyłem zareagować :( Tak czy inaczej nie moge się doczekać ;)

pozdro

edit.

Kolor oczywiście biały :D

Edytowane przez maSTHa212

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis w koncu dolaczylem do (mam nadzieje) szczesliwych posiadaczy Wind-ów ;) Nie mam go jeszcze w łapach, ale na poniedziałek kurier powinien go dowieść. Cena chyba niezła, 1359 @ www.camino.pl, wczoraj licytowałem Winda na Allegro, ale miałem tylko komórkę i nie zdażyłem zareagować :( Tak czy inaczej nie moge się doczekać ;)

pozdro

edit.

Kolor oczywiście biały :D

Hehe chyba niezadowolonych posiadaczy winda to za duzo nie ma :)

Inna sprawa , ze bios 1.04 jest do [gluteus maximus] i musze go sobie zupdatowac bo potrafi mignac ekranem albo calkowicie go wylaczyc raz na pare godzin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie o Ubuntu: instalowal juz ktos? Albo jakis Netbook czy MID remix? Jestem ciekaw jak z wydajnoscia Winda wzgledem XP, co chodzi szybciej a co wolniej. Czy daloby rade emulowac jakies starsze gierki (np. homm3). I czy nie ma problemow z karta wifi,bo czytalem ze jakies jazdy z nimi sa.

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie, moj niby byl z ich najnowszej dostawy i nadal ma 3cell :( Co nie zmienia faktu, ze sprzecik jest kozacki :D Cichutki nawet przy obciazeniu, jedynie dysk co jakis czas wydaje dziwne dzwieki, takie "cmokniecia". No i pokrowiec jaki dodaja - syf straszny, kojarzy mi sie ze starymi kosmetyczkami z lat 80. Zasilacz też mógłby być pod kolor obudowy, tak jak to ma miejsce w Eee. I tylko jedna sprawa, bo nie zdążyłem sprawdzić. Płytka z systemem to jakieś recovery CD czy normalny system, który można "ociosać" nLitem?

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do posiadaczy Wind-ów: jak to jest z grami na naszych sprzetach? Pod tym linkiem jest lista gier, ktore niby powinny działać http://www.mymsiwind.com/2008/08/06/msi-wind-games-list.html i jak wół widnieją tam Heroes 5, tymczasem costi potwierdzil, ze ani demo ani full nie dzialaja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi