Witcher1 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Witam Jestem posiadaczem laptopa Gericom/network NBI-433MC-Avantgarde (433 Mhz, Fujitsu 4 GB, 128 MB RAM), a oto problem: Podczas instalacji systemu pojawiają się takie komunikaty: Win 98 SE - po pierwszej fazie instalacji i ponownym uruchomieniu na wyświetlaczu pojawia się: "Hard disk failed (Press H to retry Hard Disk, any other key for floppy" Win 2000 - To samo po pierwszym restarcie, tylko tym razem komunikat "Couldn't open the boot partition to check for a signature" Win XP - Na samym początku pojawia sie monit '"CDBOOT: cannot boot from cd - code 1" jestem pewien, że nawet jeżeli udałoby mi się uruchomić instalkę to po restarcie pojawiło by się to co przy pozostałych instalacjach). Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F@nder Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Dysk twardy do wymiany... lub pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...