Skocz do zawartości
stark

Utorrent A Vista

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, problem polega na tym, że uTorrent na Viście za nic ma moje ustawienia limitów uploadu. W opcjach programu daje 10kbps a wysyła nawet 30...

Ustawiając limit w pojedynczym torrencie jest to samo. Wersje uTorrenta, które testowałem to 1.7.4 i 1.7.5. Vista uaktualniana automatycznie. Internet z Multimo 1024kbps, na XP wszystko chodziło tak, jak ustawiłem.

Jakieś rady, pomysły?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też się tak samo powaliło, a wcześniej było dobrze (też na Viście).

I chyba przez to zaczął mi się LiveBox od neo zawieszać...

edit

Właśnie próbowałem powrócić do starszej wersji 1.7.3

Nie pomogło. Zainstalowałem spowrotem najnowszą i działa. Ładnie trzyma limity. Nie wiem OCB, ale jest git

Edytowane przez MariuszDW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moze i mi ktos cos powie,

przy pierwszej instalacji utorrent wysypywaly sie pliki przy kilku %, przy drugiej pobieraja sie dobrze, ale nie wszystkie, w przypadku mp3, a raczej calych plyt, wyskakuje blad, plik urzywany przez inny proces.. ktos cos podpowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wersje 1.7.5 (build 4602) i Viste Business. Zero problemów o jakich mówicie. Spróbujcie z różnymi ustawieniami w programie popróbować. Może za dużo połączeń naraz, itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi