stark Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Witam, problem polega na tym, że uTorrent na Viście za nic ma moje ustawienia limitów uploadu. W opcjach programu daje 10kbps a wysyła nawet 30... Ustawiając limit w pojedynczym torrencie jest to samo. Wersje uTorrenta, które testowałem to 1.7.4 i 1.7.5. Vista uaktualniana automatycznie. Internet z Multimo 1024kbps, na XP wszystko chodziło tak, jak ustawiłem. Jakieś rady, pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) U mnie też się tak samo powaliło, a wcześniej było dobrze (też na Viście). I chyba przez to zaczął mi się LiveBox od neo zawieszać... edit Właśnie próbowałem powrócić do starszej wersji 1.7.3 Nie pomogło. Zainstalowałem spowrotem najnowszą i działa. Ładnie trzyma limity. Nie wiem OCB, ale jest git Edytowane 17 Września 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 To moze i mi ktos cos powie, przy pierwszej instalacji utorrent wysypywaly sie pliki przy kilku %, przy drugiej pobieraja sie dobrze, ale nie wszystkie, w przypadku mp3, a raczej calych plyt, wyskakuje blad, plik urzywany przez inny proces.. ktos cos podpowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Moze WMP coś tam chce indeksować w tle albo sama winda do szukajki, ale to tylko strzały, nie poparte żadnymi udowodnionymi przesłankami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Mam wersje 1.7.5 (build 4602) i Viste Business. Zero problemów o jakich mówicie. Spróbujcie z różnymi ustawieniami w programie popróbować. Może za dużo połączeń naraz, itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 no ja uzywam tego samego builda tej samej visty i problem za problemem... a jak ewentualnie wylaczyc te indeksowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 PPM na ikonę dysku i zakładka general masz indeksowanie. Trzeba odznaczyć. Jeśli to o to Ci chodzi, ale wątpię żeby to był powód. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...