dede Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Witam, Otóż zastanawiałem się nad wymianą grafiki... Czy jest sens wymieniać Palita z podpisu na Radeona hd2600pro ? Czy jest sens dokładać około 80 zł do ATI ? PS. Najchętniej grafike wymieniłbym na coś lepszego w przyszłe wakacje, ze względu na nowe karty Nv... Pozdrawiam B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duke666 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Radeon x2600 pro/xt, co by nie mowic, jest szybszy od 7600 GS (od GT zreszta tez:), pozatym wersja z ddr3 pieknie sie podkreca do poziomu 2600xt.. Lecz na twoim miejscu poczekal bym az obie firmy, wypuszcza nowe modele kart ze sredniego segmentu (te ktore wymieniles to raczej low end:), a ma to nastapic chyba juz na poczatku przyszlego roku.. Moim zdaniem przyrost mocy po wymianie na x2600pro nie bedzie az tak wielki zeby dokonywac wymiany w tym momencie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) A ja powiem że sam się zastanawiam nad zmianą grafiki ale, patrząc na to trzeźwo, gram we wszystkie gry jakie chce komfortowo, STALKER chodzi jak marzenie. Prawie na full 1024x768 z małym AA i AF z cieniami włączonymi. Nie ma jeszcze gier na dx10... przynajmniej nikt w nie nie gra. Więc radze poczekać. A jak już zmieniać to na 8600GT bez 2 zdań. W kdo.pl za 360zł masz palita 540/1400 lub za 361 Galaxy 600/1400 obie 1.4ns, 256Mb i GDDR3 oczywiście. Tak na marginesie to rozczarowany jestem AMD/ATI chciałem kupić HD2600XT ale jak zobaczyłem jaka to padaka to mi się odechciało. Wole swojego 7600Gs :lol2: Edytowane 17 Września 2007 przez Razan_r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Też uważam że to bez sensu... karta to nie wszystko a do obecnej conf. starczy to co masz :) btw w stalkerze nie działa AA ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Ramu dokup, 2x1gb ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dede Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 crash_zero właśnie mam zamiar kupić ram też :D Dzisiaj może uda mi się ten sprzedać i kupuje kingstony albo kingmaxy 667mhz 2x1gb ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapi Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Radeon x2600 pro/xt, co by nie mowic, jest szybszy od 7600 GS (od GT zreszta tez:), pozatym wersja z ddr3 pieknie sie podkreca do poziomu 2600xt.. Lecz na twoim miejscu poczekal bym az obie firmy, wypuszcza nowe modele kart ze sredniego segmentu (te ktore wymieniles to raczej low end:), a ma to nastapic chyba juz na poczatku przyszlego roku.. Moim zdaniem przyrost mocy po wymianie na x2600pro nie bedzie az tak wielki zeby dokonywac wymiany w tym momencie.. Tu masz rację. Nie opłaca się wymieniać gf7600 na x2600 czy nawet na gf8600. Poczekaj na 8700 - tu już będzie znaczna różnica w wydajności i dx10 na tej karcie powinien już z normalną prędkością działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 jak już wymieniać to na 8600Gt , jest 2 razy szybsza od 7600gt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...