Jareck05 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Czesc. Po wielu waszych radach i czekaniu ponad 3 tyg. cos takiego zlozylem: procek:6420 + Scythe Infiniti plyta: Abita IP 35-E lub MSI P35 Neo2 FiR grafa:GF 8600 Sonic+ Pamiec: A-data Vitesta 2x1GB Zasilacz: Be Quiet 500W dysk: WD 3200 AAKS obudowa: nie mam pojecia wiem ze musi byc szeroka do coolera np:205mm naped: PIONEER 112D Nie wiem czy nie przyoszczedzic na procku bo podobno modele z nizszej polki mozna podkrecic ponad 3mhz tylko nie wiem ktory ma wiekszy mnoznik czy cos takiego.Dopiero bede sie uczyl tego oc. I plyte raczej taka aby nie bylo problemu z biosem tzn.byl czytelny jak dla amatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) biorę bardzo podobny zestaw. Różnice : procek: E6750 płyta : msi p35 neo2-FR lub Foxconn p35a. obudowa : radzę CoolerMaster Elite 331 / Thermaltake Mambo. co do płyty to myślę że najlepszym wyborem dla Ciebie będzie MSI :) EDIT : http://www.frazpc.pl/artykuly/553/ABIT,/FO...nie/podkrecanie Co prawda to Neo2-FIR a nie -FR ale myślę że FR jest bardzo podobna do Foxconna. Edytowane 17 Września 2007 przez moto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 msi bierzcie, abit schrzanil najnowszy bios ;d ja bym sie nie pakowal dalej w niego hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 abit schrzanil najnowszy bios ;d ja bym sie nie pakowal dalej w niego hehemój dobry kolega ma abita od miesiąca i złego słowa o nim nie powiedział, a i nowy bios tez mu pasuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...