BENITO Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 widzisz stary tylu mamy znawców, chociaż większośc z nich nawet zasilacza nie rozkreciła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy1 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) To prawda zasiłki nie rozkręcałem.... http://www.silentpcreview.com/article692-page1.html bo zrobili to inni.Mam nadzieje że wszystkie maja to samo w środku :wink: Edytowane 19 Września 2007 przez jimmy1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Zasilacz został zakupiony... a mianowicie Chieftec 650 w z odpinanymi kablami... na chwile obecna moge powiedziec ze jest dosc cicho nie tak jak na fanderze ale dla mnie jest dobrze całkowicie znosnie... Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...