piotres Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Witam. Chce odzyskac usuniety fotki z karty sd (usunalem i potem nie cykalem juz nic) . Mam czytnik kart. Jaki soft polecacie ? pod winde xp. Odrazu powiem ze rstudio odczytal mi fotki, ale ja chce je zzrzucic do plikow to wywala zawsze jakis blad programu i zamyka go. z gory wielkie dzieki pozdr piotrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 PC Inspector smart recovery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 probowalem r-studio 3.0 , 3.6 i 4.0 - na wszystkich to samo :mur: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 PC Inspector smart recovery Tym softem poszlo - polecam ! banalny w obsludze i skuteczny . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...