grzes1o Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Witam i proszę o złożenie jakiegoś zestawiku w granicach 1500-1700zł. Chodzi o samą puszkę. Tylko jest jedno ale, prosiłbym o złożenie całego zestawu z jednego sklepu komputerowego jak np. esc.pl a najlepiej w jakimś sklepie warszawskim z bogatą ofertą na internecie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modman Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Czy ktoś ma za Ciebie składać kompa ?, Może trochę swojej inwencji twórczej , Zobacz na Zestawy Sysaka do 1500zł. Wystarczy użyć szukajki ;) Edytowane 18 Września 2007 przez modman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiacynty Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Masz to szczęście, że jesteś z Wawy :) a tam teraz najtańszy sklep to www.ulubiony.pl ;) Sam w piątek kupuje po przewertowaniu tysięcy tematów taki zestaw (za podobny budżet): Abit IP35-E E2180 (tu ewentualni możesz brać E2160 lub E2140 w zależności ile masz kasy... imo E2180 najlepszy wybór... ;) ) Palit 8600GT Sonic+ Amacrox AX450-PFN Coolermaster Elite RC-331 Goodram 2 x 1 GB 667 MHz WD2000KS 200GB (na dysku możesz sporo przyoszczędzić. W zależności ile potrzebujesz możesz jeszczez 40 zł zaoszczędzić biorąc 160GB... ) Tyle mogę polecić z wiedzy czytanej :) a czy to dobry zestaw okaże się w piątek :D Edytowane 18 Września 2007 przez kwiacynty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 E2180 (tu ewentualni możesz brać E2160 lub E2140 w zależności ile masz kasy... imo E2180 najlepszy wybór... )Najlepszym wyborem będzie E2160. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1o Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Może ktoś jeszcze się wypowie, chcę być pewny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Najlepszym wyborem będzie E2160. Może ktoś jeszcze się wypowie, chcę być pewny! Nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz to co koledzy napisali dobre będzie dysk weź z WD z koncówką AAKS (sa trochę nowsze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 2160 i dysk samsunga, mam najnowszy cholerny WD i jest glosny i sie grzeje do 50 stopni ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Z dysków polece seagate-szkoda że wcześniej tego nie napisałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 2160 i dysk samsunga, mam najnowszy cholerny WD i jest glosny i sie grzeje do 50 stopni ;/ Nie wiem co Ty z tymi temperaturami jakiego masz tego WD ja mam 250Gb najnowszą AAKS i ma 26 stopni teraz po całym dniu ma 28 a po dokładnym tescie sektorów ma 30st maks (w pokoju 25st) na pewno jest cichszy niż te Seagate najnowsze (zobacz w wątek o nich). Niech chcesz miec problemów z dyskiem to dobra rada weź WD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Nie wiem co Ty z tymi temperaturami jakiego masz tego WD ja mam 250Gb najnowszą AAKS i ma 26 stopni teraz po całym dniu ma 28 a po dokładnym tescie sektorów ma 30st maks (w pokoju 25st) na pewno jest cichszy niż te Seagate najnowsze (zobacz w wątek o nich). Niech chcesz miec problemów z dyskiem to dobra rada weź WD. Otwarta obudowa i wiatrak na niego... 35 stopni... zamknieta 50... i jest bardzo glosny :) a dysk to: wd wd2500ks 16mb, chyba juz nie jest najnowszy xS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...