Skocz do zawartości
grzes1o

Nowy Zestaw 1500-1700zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i proszę o złożenie jakiegoś zestawiku w granicach 1500-1700zł. Chodzi o samą puszkę.

Tylko jest jedno ale, prosiłbym o złożenie całego zestawu z jednego sklepu komputerowego jak np. esc.pl a najlepiej w jakimś sklepie warszawskim z bogatą ofertą na internecie.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz to szczęście, że jesteś z Wawy :) a tam teraz najtańszy sklep to www.ulubiony.pl ;) Sam w piątek kupuje po przewertowaniu tysięcy tematów taki zestaw (za podobny budżet):

Abit IP35-E

E2180 (tu ewentualni możesz brać E2160 lub E2140 w zależności ile masz kasy... imo E2180 najlepszy wybór... ;) )

Palit 8600GT Sonic+

Amacrox AX450-PFN

Coolermaster Elite RC-331

Goodram 2 x 1 GB 667 MHz

WD2000KS 200GB (na dysku możesz sporo przyoszczędzić. W zależności ile potrzebujesz możesz jeszczez 40 zł zaoszczędzić biorąc 160GB... )

Tyle mogę polecić z wiedzy czytanej :) a czy to dobry zestaw okaże się w piątek :D

Edytowane przez kwiacynty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

E2180 (tu ewentualni możesz brać E2160 lub E2140 w zależności ile masz kasy... imo E2180 najlepszy wybór... )

Najlepszym wyborem będzie E2160.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2160 i dysk samsunga, mam najnowszy cholerny WD i jest glosny i sie grzeje do 50 stopni ;/

Nie wiem co Ty z tymi temperaturami jakiego masz tego WD ja mam 250Gb najnowszą AAKS i ma 26 stopni teraz po całym dniu ma 28 a po dokładnym tescie sektorów ma 30st maks (w pokoju 25st) na pewno jest cichszy niż te Seagate najnowsze (zobacz w wątek o nich). Niech chcesz miec problemów z dyskiem to dobra rada weź WD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co Ty z tymi temperaturami jakiego masz tego WD ja mam 250Gb najnowszą AAKS i ma 26 stopni teraz po całym dniu ma 28 a po dokładnym tescie sektorów ma 30st maks (w pokoju 25st) na pewno jest cichszy niż te Seagate najnowsze (zobacz w wątek o nich). Niech chcesz miec problemów z dyskiem to dobra rada weź WD.

Otwarta obudowa i wiatrak na niego... 35 stopni... zamknieta 50... i jest bardzo glosny :) a dysk to:

wd wd2500ks 16mb, chyba juz nie jest najnowszy xS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi